13. huhtikuuta 2016

Luonnolliset kulmakarvat

Tajusinpa juuri, etten ole koskaan esitellyt blogissa mitään kulmakarvatuotteita. Loppuneissa on joskus vilahtanut Lumenen kulmakynä ja kulmapuuteripaletti, jonka onnistuin pudottamaan lattialle. Niiden lisäksi mikään kulmatuote ei ole vielä saanut omaa postaustaan, oho!


Kuten varmasti moni teistäkin, taistelen kulmakarvojeni kanssa usein. Ne ovat luonnontilaiset, koska en yksinkertaisesti pysty nyppimään niitä kivun vuoksi. Näin ollen koen erityisen tärkeänä meikin, jolla saan niihin muotoa ja näkyvyyttä. Ovat kulmani ovat siis erittäin vaaleat ja melko tuuheat, onneksi eivät kuitenkaan huonolla tavalla. 


Jane Iredalen GreatShape-kulmakarvasetti ansaitsee oman postauksensa, koska pidän todella sen kulmakarvapuuterin koostumuksesta. Olenkin tämän paletin kanssa löytänyt toistaiseksi parhaan muodon kulmilleni ilman, että niistä tulee liian terävän ja luonnottoman näköiset. Kulmapuuterilla saa muotoiltua kulmat melko tarkasti ilman että niistä tulee liian tummat. Kulmakynälläkin muotoilu onnistuu, mutta tuolloin tulee kulmistani yleensä liiankin selkeät ja erottuvat.


Paletista löytyy kulmapuuteri, -vaha ja kaksipäinen minisivellin. Testasin paletin sivellintä, mutta koin levityspäällä työskentelyn hankalammaksi lyhyen varren vuoksi. Kulmavärin levittämiseen ja muotoiluun olenkin käyttänyt Ecotoolsin viistopäistä silmänrajaussivellintä, joka on tähän tarkoitukseen ihan ässä. Vahaa sen sen sijaan olen levittänyt paletin siveltimen toisessa päässä olevalla kulmaharjalla.


Oma palettini on sävyssä "Blonde" ja siitä löytyy myös tummempi sävy "Brunette". Blonde on lämmin, vaalea ruskea. Minulle hieman sopivampi olisi viileämmän sävyinen vaaleanruskea, mutta ei Blondekaan liian lämmin ole. 


En ole aiemmin käyttänyt kulmavahaa, kulmakarvageeli on minulle tutumpi. Kulmavahan käyttö vaati hieman harjoittelua, mutta tyyliltään se sopii luonnollisen kulmapuuterin kanssa yhteen. Vahaa tulee annostella kevyellä kädellä, koska jo pieni määrä riittää pitämään kulmat kuosissa päivän ajan. Levitän vahan paletin siveltimen harjapäällä. 


Olen pitänyt GreatShape-kulmakarvapaletista sen verran, että sekä puuterissa että vahassa on jo pieni kuoppa. Paletin ulkonäöstä vielä sen verran, että onhan tuo kaunis ja virtaviivainen. Harmittavasti peilaavassa pinnassa kyllä näkyvät herkästi niin lika kuin sormenjäljetkin, mutta sen voin antaa anteeksi.

GreatShape-kulmakarvapaletti tulee myyntiin keväällä 2016, täältä voit tsekata jälleenmyyjät. Lumottu Helmi -nettikaupassa paletin hinta on 44 euroa.

Mitä tuotteita käytät kulmiesi meikkaamiseen?

Kulmakarvapaletti saatu blogin kautta.
  

4 kommenttia:

 1. Mä olen käyttänyt tätä, mutta mulla on se vanhempi paketti, uusi on paljon tyylikkäämpi. Tykkäsin kyllä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään yllättävän paljon! Vaan tosiaan toi sävy sais olla pikkasen viileempi :)

   Poista
 2. Mä käytän kulmien meikkaamiseen Make up Revolutionin kulmakarvapalettia. Paletti on aika iso, että sitä ei noin vaan oteta matkalle, mutta muuten ihan täydellinen! Käytän siitä sekä sitä vahaa, että puuterimaista väriä välillä yhdessä ja välillä erikseen. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kulmapuuterit on kyllä kivoja käyttää, kun lopputulos on niin luonnollinen :) Tääpä GreatShape on just näppärän kokoinen matkallekin otettavaksi, oli nimittäin mulla juuri Pariisin reissulla mukana.

   Poista