Sivut

28. helmikuuta 2016

Helpotusta kutisevalle päänahalle

Kun talvi kerran tuli takaisin, saattaa näistä kahdesta tuotteesta olla vielä jollekin apua. Puhun nyt teistä, joilla on herkkä, kuiva ja kutiseva päänahka. Toki monilla voi olla ongelmia päänahan kanssa ympäri vuoden, mutta usein talvi ja kuiva ilma pahentavat asiaa. Oman päänahkani olen luokitellut herkäksi, koska se ärsyyntyy herkästi talvella. Kuiva ilma yhdistettynä runsaaseen kuivashampoon käyttöön saavat päähankani kutisemaan niin, että olen pari kertaa jopa raapinut sen verille.  


Apua olen hakenut Cutrinin Sensitive-sarjasta, jonka kaksi Sensitive Rescue -tuotetta on suunniteltu nimenomaan kuivan päänahan hoitoon. Cutrinin Sensitive on ensimmäinen kampaamosarja, jolle on myönnetty Allergiatunnus. Se ei sisällä hajusteita, parabeeneja, väriaineita tai silikoniöljyjä. Sarja on hellävarainen niin hiuksille, iholle kuin hengitysteillekin.

Cutrinin nettisivuilla kerrotaan näin:

"Hellävaraiset Sensitive-tuotteet sisältävät pohjoisen luonnon orgaanista pellavauutetta, joka korjaa, hoitaa ja vahvistaa herkkää hiuspohjaa. Rauhoittavan pellavauutteen sisältämät luonnolliset polysakkaridit korjaavat ihon pintarakennetta, mikä vähentää hiuspohjan punoitusta ja ärsytyksen tunnetta. Se muodostaa iholle mikrofilmin, joka suojaa hiuspohjaa ulkoisilta ärsytystekijöiltä ja allergeeneilta."


Cutrin Sensitive Rescue Dry Scalp Care Shampoo on hajusteeton, syväkosteuttava shampoo herkälle hiuspohjalle. Se sopii päivittäiseen käyttöön kaikille hiustyypeille. Dry Scalp Care -shampoo on läpinäkyvää, geelimäistä shampoota. Sen tuoksu on miedosti saippuainen, mutta yllättäen pidän siitä kovasti. Hajusteetonhan tarkoittaa, että tuotteeseen ei ole lisätty hajusteita, mutta sen raaka-aineet saattavat silti haista joltain. Shampoo tekee sen mitä lupaa eli rauhoittaa päänahkaa välittömästi, mutta pesee hiukset puhtaaksi ja ilmaviksi. Shampoon pakkaus on kätevä; korkki painetaan päältä auki, eikä tarvitse sählätä irtokorkkien kanssa tai pelätä korkin saranoiden hajoamista.


Cutrin Sensitive Rescue Dry Scalp Care Moisturizer on hajusteeton, hiuspohjaan jätettävä tehokosteuttaja. Se sopii myös päivittäiseen käyttöön, eikä rasvoita hiuksia. Dry Scalp Care Moisturizer on maitomaista, ohutta geeliä. Sitä levitetään kapealla annostelupäällä suoraan päänahkaan. Itse teen päähän kutiseville alueille jakauksia, joihin levitän kosteuttajaa. Sen jälkeen hieron tuotteen vielä päänahkaan sormin, niin että se jakautuu tasaisesti. Geeli tuntuu päänahassa viileältä ja se helpottaa kutinaa ja kirvelyä. Hiukset tuntuvat levityskohdasta jonkin aikaa kosteilta, mutta eivät jää rasvaisiksi.

Onko sinulla ollut ongelmia päänahan kanssa? Mistä tuotteesta olet saanut apua?

Tuotteet saatu blogin kautta testiin.
  

2 kommenttia:

  1. Jaahas onnistuin poistamaan kommenttini ja lisäksi puhelin valitsi vanhan käyttäjätilin. Mutta siis hyvät tuotteet, olen itsekin tykästynyt näihi n :)

    VastaaPoista