17. tammikuuta 2016

Sitruunaisen kirpeitä peseytymishetkiä

Alkutalven ja joulun mausteisten tuoksujen jälkeen kirpeät sitrustuoksut alkavat taas maistua. Rakastan sitrustuoksuja, mutta jos pullossa lukee sitruunan lisäksi vielä verbena eli rautayrtti, on menestys taattu. Rautayrtin tuoksu muistuttaa läheisesti sitruunaruohoa, jota rakastan myös palavasti. Kaikesta tästä päästään siihen, että Le Petit Olivierin rautayrtillä ja sitruunalla hajustetut tuotteet eivät voi olla muuta kuin nannaa hajusoluilleni.


Verbena Lemon Shower Creamin ja Verbena Lemon Liquid Marseille Soapin tuoksu onkin aivan täydellinen ja muistuttaa läheisesti Dr. Hauschkan sitruuna-sitruunaruohoa. Onneksi minulla on nyt tätä tuoksua jopa kahden tuotteen muodossa, joten voin päivittäin upottaa siihen sekä käteni että koko kroppani. 


Verbena Lemon Shower Cream tulee riittoisassa puolen litran pullossa. Pullon ulkoasu ei ole mitenkään yleellinen, mutta kuitenkin miellyttää omaa silmääni ja näyttää raikkaalta. Pullo on myös tukevan oloinen, mikä on suuri plussa. Meillä tipahtelee jatkuvasti suihkussa pulloja lattialle, koska säilytystilaa on niin vähän ja näin ollen pulloja tasapainotellaan myös suihkun hanan päälle. Pudotuksesta rikkoutuneet pullot ovat ärsyttäviä! Onneksi tämä on vielä kestänyt hyvin. Korkki on myös jämäkkä ja pysyy hyvin kiinni, eikä aukea pullon pudotessakaan.

Suihkuvoide on saippuaton ja sen sanotaan olevan iholle hellävarainen ja sopivan myös herkälle iholle. Itse koen harvemmin minkään suihkugeelin tai -voiteen kuivattavan ihoani, joten en osaa sanoa onko tämä tavallista vähemmän kuivattavampi vai ei, mutta hyvältä on iho käytön jälkeen tuntunut. Voide on maitomaisen näköistä, eikä kovin paksua. Voiteesta tuleva vaahto on kevyttä, mutta sitä syntyy helposti tuotetta vaahdottaessa. Heti tuotetta käyttäessä ihana sitruksen tuoksu valtaa koko kylpyhuoneen ja poikaystäväni sanookin heti tunnistavansa, missä tuotteessa olen tuossa kohtaa menossa suihkurutiinissani. 


Harvemmin pääsevät käsisaippuat vierailemaan blogissani, mutta Verbena Lemon -marseillesaippuan pullo on käsisaippuapulloksikin harvinaisen kivan näköinen. Suuresta 300 ml pullosta riittää sitruksista iloa monelle käsienpesukerralle. Tuoksu on siis sama kuin suihkuvoiteessa eli hurmaavan ihana. Saippua itsessään yllätti koostumuksellaan; se on nestemäisempää kuin käsisaippuat normaalisti. Jotkut käsisaippuat muistuttavat koostumukseltaan jopa jotain geelin ja hyytelön väliltä, tämä ei kuulu niihin. 

Saippua kuitenkin vaahtoaa normaalisti ja toimii kaikin puolin hyvin. Tämän tuotteen olen todennut kuivattavan käsiä hieman tavallista saippuaa vähemmän. Kolmantena tuotteen INCI-listasta löytyykin glyseriini ja tuote sisältää myös kasviöljyjä. Sitruksen tuoksu on tuotetta käyttäessä vahvasti ilmassa, mutta ei oikeastaan jää käsiin huuhtomisen jälkeen.

Le Petit Olivierin tuotteet ovat kohtuullisen hintaisia; 500 ml pullo suihkuvoidetta maksaa 5,80 e ja 300 ml pullo käsisaippuaa 5,60 e. Tuotteita voi ostaa maahantuojan nettikaupasta.

Onko Le Petit Olivier merkkinä tuttu?

Tuotteet saatu blogin kautta.

10 kommenttia:

 1. Shower Creamia olen käyttänyt pienemmissä puteleissa (250 ml) paria eri tuoksua, löytyivät Cittarista (2,99 e). Harmittelin, kun ei muita tuotteita merkiltä ollut saatavilla. Sarja kiinnostaa paljonkin eli taidampa suunnata nettikauppaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva hei tietää et näitä saa muualtakin :) Mulla oli vaikeuksia löytää jälleenmyyjiä.

   Poista
 2. Citymarketista olen ostanut näitä suihkugeelejä ja tykkäsin kovasti tuoksuvalikoimasta, sitrukset ovat parhaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun kerrotte jälleenmyyjistä, pitää itsekin pitää silmät auki seuraavalla cittarireissulla :)

   Poista
 3. Ah, olen pari kertaa pidellyt käsissäni näitä suihkusaippuoita, mutten ole vielä nakannut niitä ostoskoriin, kun ei nyt varsinaisesti ole akuuttia tarvetta suihkusaippuoille..:D Vaiks eipä siinä, todennäköisesti haalin jonkun näistä näppeihini kun menen käymään Sittarissa. Kyyläsin nettikauppaa, ja tämä on kyllä ihanan ja suloisen oloinen merkki. Tulispa Suomeenkin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Le Petit Olivieriin vois kyllä tutustuu enemmänkin, sinne jäi nettikauppaan vaikka minkä tuoksuisia juttuja mitä voisin testata :) Ja ei oo pahan hintaisia!

   Poista