8. tammikuuta 2016

Luonnollista hehkua kasvoille

Korostustuotteiden käyttö on minulle vielä aika uusi juttu. Kuitenkin, siitä asti kun niihin tutustuin, olen ollut ihan koukussa. Korostustuotteilla saa helposti piristettyä kasvojen ilmettä ja tehtyä itsestään terveen hehkuvan näköisen.

Seuraavaksi vertaillaan kahta voidemaista korostustuotetta, joihin olen äskettäin tutustunut. Toisen olen saanut käsiini blogitestausta varten ja toisen sain Benefitin Party Poppers -kalenterista. Molemmat tuotteet tuovat kasvoille hehkua ja hohdetta, mutta eroavat kuitenkin vähän toisistaan.


IsaDoran Twist-Up Blush & Go -puikko on periaatteessa poskipuna, mutta kyseinen sävy 90 A day on the Riviera* ei kyllä ole poskipunaa nähnytkään. Se on shimmeriä ja pientä glitteriä sisältävä, voidemainen korostustuote. 

Puikosta voidemaista korostustuotetta olisi periaatteessa helppo levittää suoraan haluttuun kohtaan, mutta suosittelen niiden levittämistä sormin. Tarkemmin sanottuna tuote kannattaa kevyesti taputella sormella haluttuun paikkaan, jolloin pohjalla oleva meikki ei lähde liikkumaan. Sormella taputeltuna tuote on myös valmiiksi blendattu ihoon niin, että se näyttää siistiltä ja luonnolliselta. 

Benefitin Watt's Up! on vastaavasti myös voidemainen korostustuote. Myös sen kanssa suosittelen sormilla levitystä, mutta esimerkiksi amorin kaarelle tai kulmaluulle voi tuotetta sipaista kyllä suoraan puikostakin, ainakin tällä miniversiolla. Minä häivyttelen tuotteen silloinkin vielä sormella.


A day on the Riviera ja Watt's Up! eroavat toisistaan erityisesti sävyltään. Riviera on vaaleanpunainen, kun taas Watt's on kultainen. Watt'sissa on vain tasaista hohdetta, kun taas Rivierasta löytyy myös glitteriä. Riviera sopii erityisesti kylmemmän sävyiseen meikkiin ja tilaisuuteen, johon tarvitaan vähän juhlavampaa glitteriä. Watt's taas on erityisen kaunis arkimeikissä, jossa se tuo kasvoille lämmintä hohdetta ja eloisamman ilmeen.


Käytän molempia tuotteita fiiliksen mukaan vuorotellen. Tykkään kummastakin paljon eikä meikkipohja vaan enää näytä yhtä hyvältä ilman näitä. Odotan innolla tutustumista muihinkin korostustuotteisiin, sen verran olen näistä kahdestakin vakuuttunut.

Kuuluvatko korostustuotteet sinulla arkimeikkiin?

*Saatu blogin kautta

4 kommenttia:

 1. Aiemmin käytin ahkerammin korostuspuutereita, mutta kun kasvot kiiltää ihan luonnostaan niin ne ovat jääneet vähemmälle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut hehku ja kiilto on eri asioita? ;) Kannustan kyllä kokeilemaan korostustuotteita ainakin poskipäille, ne tuskin alkaa päivän aikana kiiltämäänkään.

   Poista
 2. Lumenen hohdeaurinkopuuteri käytössä melkein päivittäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en osaa oikein käyttää aurinkopuutereita, ehkäpä niihinkin pitää perehtyä jossain vaiheessa :)

   Poista