Sivut

24. tammikuuta 2016

Kirppiskosmetiikkaa 2

Innostuin jälleen kiertelemään kirppiksiä ja bongailemaan siellä myytävää kosmetiikkaa. Tällä kertaa en pelkästään katsellut ja kauhistellut, vaan myös ostin jotain. Näette lopuksi mitä. Tästähän voisi jo kehittää sivuharrastuksen, sen verran hauskaa näitä on ollut etsiä ja löytää. Kiinnostaako sinua jatkossakin lukea kosmetiikan kirppislöydöistä?Vanhoja kosmetiikkatuotteita näkyi jälleen paljon. Tuon Anytimen minäkin tunnistan, niitä myytiin Seppälässä joskus kun olin ala-asteella :). Minultakin löytyy edelleen yksi Anytimen kynsilakka, jonka varmaan säilönkin nostalgiasyistä talteen. Olisipa muuten mielenkiintoista käydä kosmetiikkamuseossa, onkohan sellaisia jossain päin Suomea/maailmaa?


Toivon todella, että nuo huulituotteet ja ripsiväri olivat käyttämättömiä. Tuolla yläreunassa näkyvän pikkuisen vartalovoiteen myymistä en voi käsittää. Tuollaisen nyt käyttäisi yhdellä kerralla helposti pois itsekin. Eipä tuosta juuri mitään rahaa käteen jää ja tuskin kukaan sitä edes ostaa. 


Nämä olivat mielenkiintoisia. Jälleen museokamaa.


Hyh, eipä houkuttele ostamaan. Tuota on voinut joku tietysti hyllystäkin testata.


Tunnistaako kukaan myydäänkö tätä vielä? Minä en ainakaan muista nähneeni. Jännä tuo "anti-tightness"-ominaisuus.


Sitten jälleen kategoriaa "en voi käsittää". Lähes tyhjä vartaloglitter. Puteli näyttää siltä, ettei sieltä edes mitään enää saisi ulos ja sisältö on varmaankin jo kuivanut.

Nämä eivät ole kosmetiikkaa, mutta nauroin ääneen, kun nämä tuolla hyllyllä näin. Ihan oikeasti: loppuun poltettuja kynttilöitä? Yhdessä on vielä reuna palanut :D


Sitten ne omat ostokseni. Yhdeltä myyntipisteeltä löysin kaksi lähes täyttä pullollista kuivashampoota. Molemmat sellaisia, joita en ole ennen kokeillut. Kuivashampoota on vaikea hygienian puolesta pilata, joten nappasin nämä sitten mukaani. Molemmat siistissä kunnossa ja yhdellä oli hintaa yksi euro. Jos käyttää pullollisen kuivashampoota kuussa kuten minä, osaa todella arvostaa jo tätäkin säästöä. Siispä tällä kertaa tuli taas vähän pyörrettyä sanojani käytetyn kosmetiikan ostamisesta!

Tunnistitko jotain noista vanhemmista kosmetiikkatuotteista? Olisitko ostanut nuo kuivashampoot vai jättänyt hyllyyn?

12 kommenttia:

 1. Siis HYI helv....taas! Mitä ihmiset oikein ajattelee??

  VastaaPoista
 2. Sissi sanoi jo kaiken. Tuo Anytime toi muistoja mieleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin :) Ne oli ekoja meikkeja, joita ostin. Kaikki taisi lähteä Anytimen huulikiilloista, joita ostin ihan ensimmäiseksi.

   Poista
 3. Oijoi. Käsittämätöntä kyllä miten jotkut kehtaavat o.O Näitä on kyllä hauska lukea ja silmiään pyöritellä :D

  Itsekin olisin kyllä kuivashampoot ostanut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä. Mitä pahempi, sitä paremmat päivittelyt ja silmien pyörittelyt :D

   Poista
 4. Apua, mutta näitähän näkee. Hilpeyttä aiheutti tuo Anytime, en edes minä muista milloin merkkiä myytiin, ööh olinkohan nuori kuitenkin.

  Batiste loisto-ostos ja tuo toinen. En kyllä hirmuisesti uskalla kosmea ostaa kirpparilta, siinä vaan on jotain hmmm.. epämukavaa. Kun ei koskaan tiedä mitä ja miten.

  Kivaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muistan Anytimen siitä ajasta, kun oli ala-asteella. Se oli ihan suosikkimerkki silloin. Mäkin hyvin harvoin olen mitään kosmetiikkaa kirppikseltä ostanut, mut nyt voitti pihiys noiden kuivashampoiden kanssa. :)

   Poista
 5. Oi Anytime :D Muistaakseni aloittelin meikkaamisen juurikin Anytimen meikeillä! Mutta joo, aika kamaliahan noi taas kerran on. En voi käsittää, miten ihmiset laittavat tollasia myyntiin!

  Noi kuivashampoot olisin saattanut itsekin ostaa :) Toi Batisten Cherry on yksi suosikeistani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama! Anytimen huulikiillot ja ripsiväri oli ne ekat omat meikit. Sit tuli kuvioihin myös vaaleansininen ja valkoinen kajal :D Onhan nuo hyllyssä olevat varmaan kymmenisen vuotta ainakin vanhoja. Cherryn testaamista odotan mielenkiinnolla :)

   Poista
 6. Jotkut eivät varmaan oikeasti ymmärrä kuinka ällöttävää vanhentunut kosmetiikka on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin.. ei sitä ehkä osaa ajatella silleen et vaikka ite käyttäis vielä, niin ehkä joku muu ei :)

   Poista