Sivut

14. tammikuuta 2016

Karheiden latvojen pelastaja

Nyt kaikki kuivatukkaiset kuulolle! Vihjasin joulukuun loppuneissa, että olisin löytänyt suosikkini Biozellin arganöljyeliksiirin voittajan. Tässä se nyt on, paras hiusiin jätettävä latvasuoja, jota olen koskaan testannut. Poimin tuotteen nimen Glitz & Glam -blogin Minnalta, jonka suosikkituotteisiin tämä myös lukeutuu. Bongasin purkin sitten sattumalta pienessä tarjouksessa eräästä kampaamosta ja uteliaisuudesta ostin sen mukaani. Enkä ole joutunut katumaan sitä päätöstä.


Schwartzkopfin Bonacure Repair Rescue Sealed Ends -latvasuoja on erityistä herkkua korppukuiville ja karheille latvoille. Minä syyllistyn aina hiusten pesun jälkeen sellaiseen rikokseen, kun hiukset märkänä nukkumaan meneminen. Tällöin heräänkin usein joka suuntaan töröttävien ja hamppumaisten latvojen kanssa. 

Repair Rescuella latvani ovat kuitenkin aina huomattavasti tavallista sileämmän tuntuiset, suorat ja normaalin näköiset. Hiukset kehtaa jättää tällöin aukikin, eikä hätäponnarille ole tarvetta. Näin lisäplussana vielä, että en tänä talvena ole kärsinyt lainkaan hiusten sähköisyydestä, joten veikkaisin tämän auttavan siihenkin. 

Latvasuojaa levitetetään pieni määrä pestyjen, pyyhekuivien hiusten latvoihin ja pituuksiin. Tämän jälkeen hiukset voi föönata kuivaksi tai jopa jättää ne kuivamaan itsekseen, kuten minä aina teen.  


Sokoksen nettikaupan sivuilla kuvaillaan tuotetta näin: "Repair Rescue -latvasuojan Cell Perfector -teknologia ja suuri määrä proteolipidejä hoitaa, sulkee hiuslatvat ja ehkäisee niiden haaroittumista. Palauttaa vaurioituneen hiuksen luonnollisen elastisuuden vahvistamalla hiusrakennetta sisältä päin." 

Mikään tuotehan ei pysty hiusta enää korjaamaan, mutta sen pintaa voidaan silottaa, jotta hius näyttää hyväkuntoisemmalta ja tuntuu pehmeämmältä. Repair Rescuen INCI-listan alusta löytyy veden jälkeen eniten silikoneja, joilla tämä silottava efekti saadaan aikaan. Silikoneja ei hiustuotteissa kuitenkaan kannata vierastaa. Jos haluat säästää hiuksiasi saksilta, suosittelen lämpimästi tämän latvasuojan testaamista.

Millä sinä hoidat kuivia latvoja?

6 kommenttia:

 1. Tarviipas laittaa nimi muistiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä homma :) Toivottavasti on apua, jos päädyt kokeilemaan.

   Poista
 2. Mä oon joskus aiemminkin bongannut tän jostain blogista ja mietin jo silloin, että tää täytyy ehdottomasti ostaa heti, kun omat latvat alkavat taas olla kuivat. Nyt ne on ihan parissa viikossa muuttuneet ihan valtavan kuiviksi ja ainut tuote, mikä niihin enää on tehonnut on TIGIn hiusseerumi. Hiusöljyistä ei oo ollut mitään apua :D Täytyy ehdottomasti napata tää mukaan, kun seuraavaksi meen käymään keskustassa :)

  VastaaPoista
 3. Bonacuren tuotteet on musta kaikki hyviä ja varmasti tämäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole muista niin kokemusta, mutta uskon :)

   Poista