13. joulukuuta 2015

Misshan:n talvialet ja Super Aqua Ultra Water-Full

Tämä postaus on ollut tuloillaan jo kohta puoli vuotta, kummaa miten välillä hyvätkin tuotteet vaan jäävät kellumaan sinne jonnekin postausjonoon. Kyseessä on MISSHA:n Super Aqua Ultra Waterfull -matkasetti, jonka tilasin Missha Balticsin nettikaupan aleista joskus kesällä. Jotenkin olen kasannut itselleni paineita, että miten tästä setistä kertoisin ja sitten postaus on jäänyt tekemättä.

Alla olevassa kuvassa on kesällä tekemäni tilaus. Siihen kuului tuo Super Aqua -setti, Magic Cushion -meikkivoide ja Konjac-sieni. Kaikki nuo muut kuvassa olivat kaupanpäällisiä eli ihan hyvä diili! Näistä postaaminen tuli taas ajankohtaiseksi, koska Misshan pohjoismaiden nettikaupassa on menossa talvialet vielä huomiseen 14.12. asti. Kannattaa siis poimia tästä hyvä vinkki lisättäväksi tilaukseen!
Tuolloin tilaamaani Super Aqua Ultra Water-Full -settiin kuuluivat Control Emulsion, Active Toner ja Cream. Nykyään tuolla nettikaupassa myydään settiä, josta löytyvät nämä kolme tuotetta sekä täysikokoisina, että matkakokoisina. Se on nyt alennuksessa -20 %, hintaa jää 56 euroa. Toki tuotteita voi ostaa myös erikseen, nekin ovat -20% alennuksessa huomiseen. Paras kombo iholle ovat kuitenkin nämä kaikki kolme tuotetta yhdessä, päällekäin kerrostettuna. Näin ihosta tulee todella mahtavan kosteutettu ja pehmeä. Tuotteiden teho perustuu ainesosiin, jotka estävät kosteutta haihtumasta iholta ja imevät sitä ihoon takaisin.
Ultra Water-Full Control Emulsion

Tämä on kosteuttava seerumi. Purkit eivät ole kuvassa siinä järjestyksessä kuin mitä niitä naamaan laitetaan, vaan tätä ennen tulisi laittaa Active Toner. Vasta toisena siis laitetaan Control Emulsion -seerumia. Se ylläpitää ihon kosteustasapainoa, kirkastaa ihoa ja kosteuttaa sitä tehokkaasti. Seerumi imeytyy nopeasti ja yhdessä setin kahden muun tuotteen kanssa jättää ihon ihanan kosteutetuksi.

Ultra Water-Full Active Toner

Kosteuttava kasvovesi on koostumukseltaan paksumpaa kuin tavalliset kasvovedet, suorastaan geelimäistä. Se tuntuukin kosteuttavan tehokkaammin kuin muut kokeilemani kasvovedet. Kasvovesi valmistaa ihon vastaanottamaan muut kasvotuotteet. 

Ultra Water-Full Cream

Paksu, pehmeä voide jättää suojaavan kerroksen, joka pitää kosteuden iholla. Pääainesosa on kasvi, joka selviää aavikolla saman tekniikan avulla. Paksun voiteen alla hemmotteleva kasvovesi ja ihoa kirkastava seerumi saavat tehdä taikojaan yön yli. Koostumuksestaan huolimatta voide ei tunnu ollenkaan rasvaiselta ja paksulta iholla, vaan imeytyy siihen tasaisesti. Suojaava kerros iholla kyllä tuntuu, mutta ei häiritse.

Voin suositella näitä kaikkia tuotteita kuivan ihon pelastajina, jotka toimivat erityisen hyvin yhdessä. Olen kuitenkin käyttänyt kasvovettä ja kasvovoidetta myös erillään muista tuotteista ja toimivat ne niinkin. Erityisesti suosittelen Ultra Water-Full Creamia. Sitä olen säästellyt niihin hetkiin, jolloin ihoni tuntuu erityisesti tarvitsevan apua kiristelyyn ja kuivuuteen. Onneksi niitä hetkiä on ollut tänä syksynä ja alkutalvena harvoin, joten saan nauttia tästä voiteesta vielä jonkin aikaa.

Onko Missha merkkinä tuttu?
   

4 kommenttia:

 1. Ooo vaikuttaa tosi kivalta setiltä! Missha on tuttu vaan parin näytepussin perusteella, mut kiinnostaa ehdottomasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missha on yllättänyt mut kyllä erittäin positiivisesti, vain nuo kaupan päälle tulleet mustapäälaput olivat huonoja. Tää setti on aivan ihana, tuota voidetta tekisi etenkin mieli hamstrata vielä lisää.

   Poista
 2. Ei ole lainkaan tuttu, mutta jestas miten raikkaan siniset purnukat!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On raikas ulkonäkö ja mikä parasta, nää tuoksuu myös yhtä raikkaalle kun miltä näyttää!

   Poista