9. joulukuuta 2015

L'Occitanen joulukalenteri: luukut 1-6

Lupailin raottaa L'Occitanen joulukalenterin luukkuja täällä blogissakin, joten tässäpä tulee! Olen ollut kalenteriin toistaiseksi kohtalaisen tyytyväinen, vaikka ihastuksen henkäisyjä en olekaan vielä kovin montaa päästänyt. Aika perusvarmalla linjalla on menty, joten odottelen mielenkiinnolla onnistuuko kalenteri vielä yllättämään myöhemmin.  


Tässä olisi kalenterin kuusi ensimmäistä luukkua järjestyksessään vasemmalta oikealle. 


1. luukusta paljastui Ultra Rich Face Cream 10 ml kokoisessa tuubissa. Kuivalle iholle tarkoitettu, sheavoita sisältävä kosteusvoide onkin jo minulle näytteestä tuttu. Voin todella sanoa, että tämä on herkkua kuivalle iholle. Itse en ole vielä kuivuudesta kärsinyt tänä talvena, joten minulle tämä on vähän turhankin paksua. Hyvä avaus kalenterille kuitenkin!

2. luukusta tuli 5 Essential Oils Shampoo eli öljyshampoo 35 ml. Tämä taas sai täältä selkeästi ilahtuneemman reaktion. Kuivalle päänahalle ja takkutukille tämä on varmasti hyvä. Tuoksu on miellyttävä ja koko on juuri sopiva matkalle mukaan otettavaksi. Peukku tälle!

3. luukusta löytyikin pakettikortteja. En vielä kalenteria ostaessa tiennyt, että se sisältää muutakin kuin kosmetiikkaa, mutta ei se toisaalta yllättänytkään. Kalenteri oli L'Occitanen hintatasoon verrattuna kuitenkin suhteellisen edullinen (n. 40 e). En kuitenkaan ollut tästä luukusta pahasti pettynyt, kyllä nämä käyttöön tulevat!


4. luukusta tuli Delightful Rose Hand Cream 10 ml tuubissa. Noh, tämä oli toisaalta hyvä ja toisaalta ei. Pienet käsivoiteet ovat käteviä kantaa mukana laukussa, mutta toisaalta näitä minulla riittää. Ruusu ei yleensä ole lempparituoksuni kosmetiikassa, mutta menettelee. Tämä oli sellainen perus ok tuote minulle.

5. luukusta avautui Extra-Gentle Milk Soap 50 g. Mielipiteeni palasaippuoistahan on aika negatiivinen. Ne kuluvat käytössä hitaasti ja aiheuttavat aina säilytysongelman. Pakkaus on kuitenkin kauniin yksinkertainen, joten tämä lähtee varmaan joskus lahjaksi eteenpäin. Hyvä saippua epäilemättä, mutta ei sopiva tuote minulle.

6. luukusta sain lempituotteeni näistä ekasta kuudesta. Amande Cleansing and Softening Shower Oil on kummitellut mielessäni siitä asti kun se tuli Livboxista, jota ei siis minulle tullut. Olen halunnut tätä siitä asti testata ja nyt saankin! Hyväntuoksuinen pesuöljy on nappituote talveksi, varmasti todella ihana suihkukaveri.

Toistaiseksi jatketaan siis melko tyytyväisellä linjalla luukkujen availua ja toivotaan positiivisia yllätyksiä! Blogissa availlaan sitten seuraavaksi luukkuja 7-12.

Mitä tykkäsit kuudesta ekasta luukusta? Olisitko itse näihin tyytyväinen?

10 kommenttia:

 1. Palasaippua ja pakettikortit on nounou, mutta muuten vaikuttaa tosi hyvältä.

  VastaaPoista
 2. Mä en tiennytkään, että tää kalenteri oli noinkin edullinen, jotenkin oli jäänyt käsitys, että tää olis ollut vajaa 70€. :D Siihen nähden tosi kivoja juttuja paljastunut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu euroissa se oli vissiin paljon halvempi kuin dollareissa jostain syystä :D Outoa.

   Poista
 3. Tämä on tosi hyvä kalenteri, mutta multa olisi jo löytynyt useampi tuote ennestään :D. Mutta siis hintaansa nähden laadukas kalenteri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. :) Mulle taas L'Occitane on aika vieras vielä niin nappi kalenteri mulle.

   Poista
 4. Mähän ostin tämän, mutta menin sitten katsomaan mitä se sisältää, joten yllätysefekti meni pilalle.. Annoin kalenterin sitten anopille lahjaksi ja oikeaan osoitteeseen meni, on kovasti tykännyt :). Appiukkokin kuulemma kysyy joka aamu, että onko päivän luukku jo avattu :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi höh :/ Joo kyllä se yllätysefekti on se juttu, en itekkää varmaan ostais mitään kalenteria jos tietäisin sen sisällön etukäteen (paitsi Benefitin Party Poppers, heh). Miettisin vaan miten en tarttee niistä jutuista mitään. :D Ne on kivoimpia pikkuhiljaa ripoteltuna, ettei saa tietää kaikkee kerralla.

   Poista
 5. Mielestäni todella onnistuneita juttuja ja L'occitanehan on <3 On muutama suosikki L'occitane, Burts Bees, Korres ja Body Shop. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kalenteri on kyllä ollut <3 Korres ja The Body Shop ovat munkin suosikkeja, mutta Burts Beesille en ole vielä lämmennyt. Eräs huulivoide kyseiseltä merkiltä oli paha pettymys :/

   Poista