29. joulukuuta 2015

Goldwellin Kerasilk-hoitokäsittely hiuksille

Kävin syksyllä Goldwellin kutsumana uuden Kerasilk-lanseerauksen hoitokäsittelyssä. Kerron nyt kokemuksiani sieltä ja tietysti miten hoitokäsittely hiuksiini vaikutti. Yllätyksiä tuli koettua sitten kuitenkin, vaikka ajattelin etukäteen käsittelyn joko olevan oikeasti hyvä tai sitten, että se ei vaikuttaisi hiuksiini mitenkään. Hoitokäsittely tehtiin Hiushuone Decorissa Malminrinteellä. Käsittelyn minulle teki Goldwellin freelance kouluttaja Ina Marie Kohonen.


Mitäs käsittelyssä itsessään sitten tapahtui? Ensin arvioitiin hiusten kunto ja sitä kautta niiden tarvitsemat hoitotuotteet. Minulle valittiin kosteuttavat tuotteet. Päänahkani on herkkä ja herkästi ärtyvä, joten vaikka toivon yleensä tyveen tuuheutta, on kosteuttava shampoo päänahalle hellempi vaihtoehto. Kosteuttavat tuotteet eivät kuitenkaan lätistä hiusta. Latvani taas ovat hapsottavat ja rutikuivat. Niille siis todellakin tarvitaan mahdollisimman paljon kosteutusta. Hiuslaatuni on suora, joten kiharoille hiuksille tarkoitetut tuotteetkaan eivät olisi ne parhaat. Yllä olevassa kuvassa hiuksissani on jäljellä myös lettikiharaa, normaalisti ne ovat siis ihan suorat.


Ensin hiukset pestiin kosteuttavalla shampoolla. Sitten laitettiin kosteuttava naamio. Naamion vaikuttaessa noin 15 minuuttia sain päänahalle hieronnan, jonka lomassa juttelimme Inan kanssa niin kuivashampoista kuin hänen koulutuksestaankin. Kerrankin koin, että minulla synkkasi hyvin kampaajani kanssa. Ina oli todella mukava! Tämän jälkeen naamio huuhdeltiin pois, hiukset kuivattiin ja föönattiin kuivaksi. Ina saksi muutamat haaroittuneet hiukset latvoista pois saksilla, mutta muuten hiuksia ei leikattu. Lopuksi hiukset muotoiltiin toiveestani kiharalle suoristusraudalla.


Hiukset tuntuivat käsittelyn jälkeen kevyemmiltä ja näyttivät hieman kiiltävämmiltä. Heti käsittelyn jälkeen tai vielä ensimmäisen pesunkaan jälkeen en kuitenkaan havainnut mullistavia muutoksia. Jossain vaiheessa havahduin kuitenkin siihen, etteivät hiukset enää olleetkaan pesujen jälkeen latvoista niin sotkussa ja pörrössä kuin tavallisesti. Kyseessä ei edes ollut yksittäinen tapaus, vaan näin oli joka pesun jälkeen. Tietysti pahimpien haaroittuneiden hiusten leikkauskin auttoi asiaa, joten kaikkea kunniaa en anna käsittelylle. Kuitenkin, Kerasilk-hoitokäsittelykin silotti hiusta ja paransi niiden kuntoa kuten lupasi. 


Käsittelyn luvataan kestävän jopa 6-8 pesua, mutta minulla se kesti pidempäänkin. En ryhtynyt pesuja laskemaan, vaan arvioin määrän käsittelystä kuluneen ajan avulla. Pesen hiukset yleensä joka toinen päivä. Mitään ihmeitä käsittely ei siis tehnyt, mutta helpotti arkeani ja erityisesti aamujani tekemällä latvoista helpommin käsiteltävät. Saatoin useammin jättää hiukset auki, mikä ei pahimpana peikkolatva-aamuna olisi kovin kaunis näky. Nyt vaikutus on jo hiuksista lähtenyt ja suurempi osa pesun jälkeisistä aamuista on jo huonoja kuin hyviä. Jos tulevaisuudessa käyn Hiushuone Decorissa, todennäköisesti kokeilen käsittelyä uudelleen, sen verran vakuutuin sen hyödystä.

Hiushuone Decorissa Kerasilk-käsittely maksaa 35 euroa. Käsittely räätälöidään aina hiusten tarpeiden mukaan mm. kuiville hiuksille, litteille hiuksille, hiusten lähtöön tai värin kestoa parantamaan. 

Millaista hoitokäsittelyä sinun hiuksesi kaipaisivat?

Palvelu saatu blogin kautta ilmaiseksi. 

4 kommenttia:

 1. Kuulostaapa mielenkiintoiselta toi käsittely ja ihan mahtavaa, että tosta oikeasti oli hyötyäkin :) Sun hiukset on todella kauniit ja kadehdittavan pitkät, ehkä mullakin vielä joku kaunis päivä on yhtä upeat hiukset kuin sulla! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hyödyn oikeasti huomasi! Nyt olen testaillut myös ihan kotioloissa yhtä toista tuotetta, jolla on ollut samankaltaisia vaikutuksia hiuksiini. Ei tietenkään pitkäaikaisia kuten tuossa käsittelyssä, mutta hiukset on nyt olleet paremmassa kunnossa kun yleensä. Katsotaan josko tästä kirjoittaisi blogiin myöhemmin :) kiitos kaunis kehuista! Pitkät hiukset on silleen kaksipiippuinen juttu, että ne näyttävät parhaimmillaan upeilta mutta huonoimmillaan karmeilta :D

   Poista
 2. Hyvä kun postasit tästä, täytyy heti uuden vuoden jälkeen varata aika. Näyttää tosi vakuuttavalta ja sinulla kun on vielä niin kauniit hiukset. Ihanaa uutta vuotta Nella <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa, hyöty oli selkeä :) sunkin paksu tukka voisi hyötyä kosteuttavasta käsittelystä. Hyvää uutta vuotta Tiia!! :)

   Poista