21. marraskuuta 2015

Tyttöjen hemmottelureissu Tallinnassa

Muutama viikko sitten lähdimme siskojeni ja äitini kanssa viikonlopuksi Tallinnaan. Reissu oli yllätyssyntymäpäivälahja äidilleni, joka täytti pyöreitä vuosia. Kerroimme matkakohdeen äidille vasta edellisenä iltana ennen lähtöä. Emme olleet ennen käyneet reissussa pelkällä tyttöporukalla ja sehän tietäisi paljon kauneushömppää, shoppailua ja herkuttelua! Ja tietysti harvinaista yhteistä aikaa. <3


Perjantai-iltana siskoni ja äitini tulivat meille yöksi. Olimme miettineet illasta hemmottelupainotteista, saunan ja kasvonaamioiden merkeissä. Kaivoin esille myös Lushin joulukokoelmassa ilmestyneen FUN-pötkön nimeltä "The Magic on Christmas". Päästimme sisäiset lapset/taiteilijat valloilleen ja muovailimme pötkön neljästä eri värisestä palasta "taideteoksia". Tuon jälkeen palasia olisi voinut käyttää peseytyessä saippuana, mutta me skippasimme sen tällä kertaa palojen glitterisyyden vuoksi.


Kävimme kaikki saunassa, jonka jälkeen oli aika testata Jamelan mineraalikollageeninaamioita. Hyllyvät, aseteltavat naamiot olivat hauskoja, mutta eivät meinanneet millään pysyä kasvoilla. Ainoa keino oli maata selällään liikkumatta ja eihän sitä nyt olisi malttanut millään. Yllä upea kuva minusta ja siskoistani naamiot naamalla, tyylikästä vai mitä? 


Aamulla lähdimme lautalla kohti Tallinnaa. Suoritimme laivalla jo ensimmäiset ostokset, kaikista niistä ajattelin kirjoittaa erikseen. Ensimmäiseksi Tallinnaan saavuttuamme nappasimme taksin hotellille, joksi olimme valinneet Hotel Von Stackelbergin vanhan kaupungin laidalla. Hotelli olikin hyvä valinta, huoneet olivat siistejä ja kivannäköisiä sekä niistä löytyi kylpyamme. 


Hotellilta "keskustaan" oli matkaa pari kilometriä, joten saimme sinne kävellessämme samalla katseltua vanhan kaupungin maisemia ja fiilisteltyä ruskan viimeisiä hetkiä. Tallinnan vanha kaupunki onkin todella kaunis syksyllä ja onneksi aurinko sattui myös paistamaan meille.


Emme juuri pysähdelleet matkalla ihailemaan historiallisia nähtävyyksiä, mutta minusta oli mukava bongailla niitä. En muistakaan koskaan käyneeni tällä laidalla vanhaa kaupunkia, joten maisemat ja nähtävyydet olivat oikeasti uutta.


Ensimmäiseksi keskustassa etsimme ruokapaikan. Vapiano toimii aina, joten päädyimme sinne. Kestosuosikkini Vapianossa on pestopasta, mutta tällä kertaa kokeilin ricotta-rucolaraviolia. En nyt muista mitä muut söivät, mutta kaikki lähdimme mahat täynnä pois jatkamaan shoppailua. Shoppaillessa vaatteita ja kosmetiikkaa menikin sitten iltaan saakka, jonka jälkeen raahauduimme väsyneinä takaisin hotellille.


Kellään ei oikein ollut nälkä, kun olimme napanneet jo marketista evästä ennen hotellille paluuta. Vielä ei kuitenkaan huvittanut mennä nukkumaankaan, joten lähdimme teelle hotellin alakerrassa sijainneeseen ravintolaan "Emmeline & Ottoon". Siellä saimme mahtavaa palvelua ja todellisen luksusteehetken. Tilasimme jälkiruokia teen seuraksi, omani oli yksi parhaista joita olen koskaan syönyt. Annoksessa oli valkosuklaa- ja unikonsiemenfondant omenasorbetin ja punaherukkakastikkeen kera, nam! Siskoni tilasivat sorbettivalikoiman ja raejuustokakkua. Äiti joi tällä kertaa vain teetä.


Vielä ennen nukkumaanmenoa laitoimme äidin kanssa kylvyn. Kävimme päivällä Lushilla, josta valitsimme "Sex Bomb" -nimiset kylpypommin mukaan juuri tätä varten. Saimme sitten kylpeä vaaleanpunaisessa vedessä! Ihana päätös mahtavalle päivälle. 


Sunnuntaina raahasimme tavaramme ja ostoksemme lautalle, se kävikin jo melkein urheilusta kun sitä tavaraa oli kummasti kertynyt edellisenä päivänä. Laivalla suoritimme viimeisiä ostoksia ja tuliaishankintoja. Helsingissä jatkoimme vielä vähän kaupoissa kiertelyä. Kävimme myös syömässä Splizzeriassa, oli kyllä hyvää ruokaa. Lopuksi lähdimme kotia kohti, äitini ja siskoni junalla ja minä autokyydillä. 

Kiitos äidilleni ja siskoilleni ihanasta viikonlopusta! <3

Lushin FUN ja Jamelan naamiot saatu blogin kautta.

2 kommenttia:

  1. Tallinna on ihana kaupunki ja tehdään joka vuosi vähintään kerran vuodessa reissu naisporukalla johon kuuluu minä, äiti ja tyttäreni Cia. Se on juurikin tuota mitä te teitte; ihanaa yhdessäolo, hyvää ruokaa ja shoppailua. Me käymme vielä kampaajalla, kun olemme 2 yötä hotlassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi olisipa ihana kun tuo olisi ihan perinteenä, oli niin mukava reissu :)

      Poista