30. marraskuuta 2015

Täydellinen vaaleanliila kynsilakka + joulukalenteriuutisia

Mistä tunnistaa oikeasti upean sävyisen kynsilakan? Kaikkea siihen sävyyn liittyvää vihannut tyyppikin rakastuu tähän tiettyyn sävyyn heti. Minulle kävi näin Bernerin bloggaajailtapäivässä, jossa kynsilleni laitettiin IsaDoran syyskokoelman sävyä 246 Lovely Lilac. Sävy hurmasi minut jo pullossa, mitä ei yleensä käy minkään violetin sävyisten lakkojen kanssa. Ehkäpä olen vain alkanut pehmetä violettivihani kanssa..


Tai sitten Lovely Lilac on sävynä silkkaa täydellisyyttä. Kylmä, kirkas, mutta hempeä vaaleanliila on niin raikas ja kaunis kynsillä. Se levittyy suhteellisen hyvin ja peittää kahdella kerroksella.


Lakkauksen kruunaa IsaDoran Gel Top Coat, jolla lakkauksesta tulee kiiltävä ja kestävä. Minulla nämä kestivät kynsillä viikon, jolloin loppupäästä alkoi olla jo kulumaa. Huomiona sanoisin, että minulla kestävät kaikki lakat hyvin kynsillä, mutta oikein hyvä suoritus IsaDoralta silti.


Toisena aiheena tänään on kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri, jonka ensimmäinen luukku aukeaa huomenna Siamese Lipstick -blogissa. Olen tänä vuonna ensi kertaa mukana kalenterissa ja olen siitä tosi iloinen. Mukava olla luomassa ja jatkamassa tätä hauskaa jokavuotista perinnettä. Kalenterissa on luvassa vaikka mitä jouluista kivaa aina tutoriaaleista arvontoihin ja joululahjavinkkeihin.

 1. luukku Siamese Lipstick
 2. luukku Ripsarit Poskilla
 3. luukku Miss Aria ja One of Beauty’s Daughters
 4. luukku Riikka Amalia
 5. luukku Pitkät kynnet
 6. luukku Levoton tyttö
 7. luukku Kahvia ja kosmetiikkaa ja Deathlicous Kisses
 8. luukku The Diary of a Shopaholic ja Neiti Minttukihara
 9. luukku Keyword: love ja Beauty Highlights
 10. luukku Dioriina ja Fani’s Nails and Life
 11. luukku Kultainen Kynsilakka ja Hannamaria
 12. luukku Eyeshadow and Flame ja Lazy Dynamite
 13. luukku Murmis paklailee ja Ria G – Beauty Blog
 14. luukku Dazzling Glow
 15. luukku DIXI ja Mennen ja tullen
 16. luukku Kvartsiharakka ja Blinger shimmer
 17. luukku Charming Nails
 18. luukku In this part of town
 19. luukku Siniviuhka ja Magicbunny
 20. luukku Wasting Lifestyle ja Juille’s
 21. luukku Better Nail Day
 22. luukku Hetkessä
 23. luukku Elämää smykkinä
 24. luukku Yllätys – se voi olla jokaisessa kalenterin blogissa erilainen
Oma luukkuni on siis 8. päivänä, joten muistakaas tulla silloin kurkkaamaan mitä täällä blogissa on luvassa. Kalenteriin palaan sitten vielä 24. päivä, jolloin kaikki kalenteria tekemässä olleet postaavat oman postauksensa. Huomenna pääsen sitten myös avaamaan ekat luukut omista joulukalentereistani, jee! Teen jossain vaiheessa juttua myös siitä toisesta mysteerisestä kalenteristani, joten malttakaa vielä!

Oikein ihanaa joulukuun alkua kaikille!

IsaDoran lakat saatu blogin kautta.

4 kommenttia: