2. marraskuuta 2015

Missha Magic Cushion

Tilasin kesällä alennusmyyntien innoittamana muutaman kehutun tuotteen Misshan virolaisesta nettikaupasta. Misshan tuotteet tulevat aasiasta, jossa bb-voiteet, hoitovedet ja myös nämä "cushion"-meikkivoiteet ovat alunperin tulleet tunnetuiksi. Merkistä tekee houkuttelevan se miten laadukkailta tuotteet vaikuttavat suhteessa hintaan. Tämä seuraava Magic Cushion -meikkivoide on merkin nettikaupassa tällä hetkellä tarjouksessa hintaan 16,90 e eli tätä halvempaa "taikatyyny"-meikkivoidetta saa Suomen markkinoilta jo hakea (eikä varmaan löydykään). Normaalihintakin jää muistaakseni alle 20 euron.


"Taikatyyny" on pakattu eleettömän tyylikkääseen muovirasiaan, joka ihastutti heti jämäkän oloisella olemuksellaan. Pakkaus on tyyliltään simppeli ja näyttää kalliimmalta kuin on. Rakastan tässä pakkauksessa sitä, että kansi oikeasti napsahtaa kunnolla kiinni mennessään, eikä tarvitse arvuutella menikö se kiinni vai ei. Kuten kannessa lukee, tästä tuotteesta löytyy myös huikea aurinkosuoja, joten ensi kesää ajatellen pitäkää tämä tuote mielessä! SPF 50 lisäksi tuotteessa on ilmoitettu PA- eli UVA-suoja, joka on myös korkeinta luokkaa.


Pakkaus on on todella toimiva. Kannen alta löytyy ensin omasta kerroksestaan vippa, jota olen tyytyväisenä tuotteen levittämiseen käyttänyt. Seuraavassa kerroksessa on itse meikkivoide imeytettynä sieneen, kuten tämän tyyppisissä meikkivoiteissa yleensä. Kannen toisella puolella on myös kohtuullisen kokoinen peili. Näissä kuvissa peilissä on vielä suojakalvo, joten se näyttää kummallisen sumealta. 


Minulla kesti ehkä hieman aikaa tajuta tämän tuotteen hienous, mutta nykyään olemme oikein hyviä kavereita. Ainoa, mitä kaipaisin tähän tuotteeseen lisää on peittävyys. Meikkivoide levittyy iholle tasaisesti jättäen sen hyvin kuulaaksi ja luonnolliseksi. En ole onnistunut kertaakaan laittamaan tätä liikaa, joten kerrostaminenkin onnistuu ja joka kerta iho näyttää kauniin luonnolliselta. Nimenomaan se luonnollinen hehku on tämän tuotteen vahvuus. Peittoakin kuitenkin saa kerrostamalla, mutta kyllä tämä silti kevyemmän pään meikkivoide on. Sanoisin voiteen sopivan hyvin erityisesti kuivaihoisille, koska "taikatyyny"-meikkivoide sisältää myös ihoa kosteuttavia ainesosia.

Jos kiinnostuit tuotteesta, voit käydä kurkkaamassa sitä täällä.

Mitä olet tykännyt "taikatyyny"-meikkivoiteista? Oletko sellaista testannut?

12 kommenttia:

 1. Minäkin kallistuin aasialaisen merkin puoleen ja hankin moisen ihan vain uteliaisuuttani, vielä en sitä ole kerennyt testata, mutta postausta tulee kunhan sinne asti päästään.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sama juttu. Hankin tämän myös ihan uteliaisuudesta, kun kerrankin sai järkevään hintaan :) Mut yllättäen oon ihan tästä tykännytkin.

   Poista
 2. näyttääpä kivalta! Tekis mieli kyllä itekkin ostaa tuo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä nytten kattelee tätä tuolta nettikaupasta, kun se sattuu olee tarjouksessa :)

   Poista
 3. Missha on mielestäni Korealainen kosmetiikkamerkki!?
  -Tingeling-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohops, tulipas nyt tekstiin ajatusvirhe :D Kiitti korjauksesta.

   Poista
 4. Tätä on pakko kokeilla, kuulostaa just sellaiselta kuin Miracle Cushion, mistä pidän hulluna. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos oot Misshalta tilaamassa, tsekkaa ehdottomasti myös ihonhoitopuoli. Siellä on kaikkee jännää! :)

   Poista
 5. Olin innoissani, kun Isadoralta tuli tälläinen myyntiin, mutta hinta taisi olla aika korkea. Sokoksen nettikaupassa jopa 29,90.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onhan tuo aika korkea hinta markettimeikkivoiteelle :o Ei sen pakkauksen nyt niin paljoo lisäkuluja pitäis tuoda :D

   Poista
 6. Tämä on kyllä pakko tilata jossain vaiheessa testiin. Lancomen ja Isadoran löytyy itseltä ja olen kyllä tykännyt ainakin Lancomen omasta. Isadoraa en ole vielä kerinnyt testaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on nyt se Isadora, mut en ehkä ota sitä ihan heti testiin. Pitää vaihteeksi kokeilla jotain muitakin kuin tyynymeikkivoiteita :) Mut tuo Misshan on kyllä ainakin hintansa arvoinen!

   Poista