17. marraskuuta 2015

Ecotoolsin kasvomeikkisiveltimet

Ecotoolsin siveltimet ovat minulle kaikista siveltimistä tutuimpia. Niitä olen käyttänyt ylivoimaisesti eniten ja niitä myös omistan eniten. Pari niistä kuuluu minulla joka päivä käytössä olevien joukkoon. Erityisesti tärkeitä ovat kasvosiveltimet, koska hyvä meikkipohja on se, johon tahdon aina jokapäiväisessä arkimeikissäni panostaa.Tässä ovat Ecotoolsin kabuki, puuterisivellin, poskipunasivellin ja meikkivoidesivellin. Aika näppärä setti kasvoille siis. Näistä päivittäisessä käytössä minulla ovat kolme ensimmäistä. Meikkivoiteen olen aina kokenut parhaimmaksi ja nopeimmaksi levittää sormin. Kokeilin kyllä meikkivoiteen levittämistä tällä siveltimelläkin, mutta kyllä sormet ovat silti näppärämmät. Katsotaanpa sitten tätä nelikkoa tarkemmin. Katsoin tuotteille hinnat Hyvinvoinnin tavaratalon nettikaupasta.Poskipunasivellin / 10,80€

Poskipunasivellin on ollut minulla näistä siveltimistä pisimpään. Se on ollut luottosiveltimiäni jo vuosia ja edelleen on melko hyvässä kunnossa. Poskipunasiveltimellä saa värin levittämisen kanssa olla pigmenttisempien punien kanssa vähän varovainen, koska sillä voi onnistua laittamaan punaa myös liikaa kerralla. Sillä on kuitenkin helppoa kohdistaa puna tiettyyn kohtaan kasvoja, kuten poskipäiden korkeimmalle kohdalle ja vähän sen alapuolelle, jonne minä poskipunaa laitan. 

Levitän punan siveltimellä yleensä lappeellaan, enkä pystyssä. Jos kuitenkin haluaa punan selkeämmin tiettyyn kohtaan, voi sivellintä kokeilla pitää myös pystyssä. Samalla siveltimellä punaa on helppo myös häivyttää luonnollisemman näköiseksi. Sivellin on melko pehmeä, mutta ei siinä kuitenkaan vedä siinä vertoja seuraavaksi esittelemälleni siveltimelle.Puuterisivellin / 11,80€

Puuterisivellin on ehkä jopa suosikkini näistä kaikista siveltimistä. Se on todella pehmeä ja sileä. Pitkän, mutta ei kovin tiukkaan pakatun karvan ansiosta siveltimellä on hyvä levittää puuteria kasvoille ohuen ohut kerros, jollaista yleensä tahdon. Puuteria ei tule kerralla liikaa, joten olen saanut tällä siveltimellä toimimaan todella peittävän ja hieman liian tumman puuterinkin.

Sipaisen sivellintä yleensä vain kevyesti puuteriin ja levitän sen sitten kasvoille niille kohdille, jotka tuntuvat eniten kaipaavan mattaisuutta. Tämä on erinomainen sivellin niille, jotka tykkäävät käyttää puuteria vain meikin kiinnitykseen tai hyvin kevyellä kädellä.Kabukisivellin / 15,80€

Kabukisivellintä olen käyttänyt vain yhden tuotteen kanssa ja se on mineraalimeikkipuuteri. Käytän kuitenkin meikkipuuteria arkimeikissäni yleensä "väärin" eli en yksinään meikkipohjana vaan poistamaan enintä kiiltoa ja tuomaan lisää peittävyyttä meikkipohjaan. Siihen käyttöön tämä sivellin on melko hyvä, koska kevyellä kädellä käytettynä se ei vie mukanaan alla olevaa nestemäistä meikkiä. Se kiinnittää hyvin mineraalimeikkipohjan alla olevaan nestemäiseen meikkipohjaan.

Sivellin on kabukiksi aika tiukka ja pysty, jos tiedätte mitä tarkoitan. Useimpien kabukien harjaksethan levittyvät enemmän sivuille ja ehkä ovat aseteltuna löysemmin siveltimeen. Tähän siveltimeen on ehkä siksi hieman vaikeampi saada pakattua meikkipuuteria sisään, kuten sitä yleensä kabukeihin laitetaan. Meikkiä joutuu ottamaan puuterirasiasta useammin lisää kuin löysemmän kabukin kanssa. Tällä kabukilla meikin saa kuitenkin aika hyvin pyöriteltyä ihoon, etenkin jos toivoo peittävämpää meikkipohjaa. Matkapakkaus on helppo säilyttää, kun likaiset harjakset eivät sotke meikkipussia korkin ollessa kiinni.Meikkivoidesivellin / 8,95€

Kuten postauksen alussa mainitsin, en ole meikkivoidesivellintä juurikaan käyttänyt. Annoin sille mahdollisuuden näyttää kyntensä, mutta koin, että siveltimellä on niin paljon hitaampaaa ja vaikeampaa levittää meikkivoidetta, kuin sormilla. Minusta tuntui, että meikkivoiteen häivyttäminen oli myös työlästä ja sivellin teki kasvoihin raitoja, joita en saanut häipymään kuin sormin. 

En kuitenkaan tuomitsisi juuri tätä meikkivoidesivellintä oman kokemukseni perusteella, tässä puhuu kuitekin vannoutunut sormilla levittäjä. Yhtälailla olen kokenut esimerkiksi Beauty Blenderillä meikkivoiteen levittämisen työläämmäksi kuin omat sormet. 

Kuuluuko joku näistä siveltimistä vakiokalustoosi?

Poskipunasivellin ostettu itse, muut saatu blogin kautta testiin.

8 kommenttia:

 1. Puuteri- ja poskipunasivellin on ihan mun lemppareita, käytössä joka päivä. :)

  VastaaPoista
 2. Joka päivä käytössä on kabuki- ja poskipunasivellin. Olen tykännyt molemmista. Lisäksi minulla on ecotoolsin luomivärisiveltimiä.
  -Tingeling-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisääpä kokoelmaan vielä puuterisivellin, niin sulla on kasassa kaikki parhaat ;) multa löytyy myös joku luomivärisivellin, peitevoidesivellin ja ripsikampa/kulmaharjasysteemi Ecotoolsilta, mut ne on mulla kyllä huomattavasti harvemmin käytössä kun nää kasvomeikkisiveltimet.

   Poista
 3. Itse keksin meikkivoidesiveltimelle uuden käytön (itsekään en ole meikin levityksessä sitä oikein oppinut käyttämään..); naamion levittäminen kasvoille. Tuntuu muutoin aika luksukselta levittää se käsien sijasta siveltimellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi oli kyllä hyvä vinkki, pitääpä joskus kokeilla! Käyttämättä toi sivellin mulla muuten jää:/

   Poista
 4. Kabuki löytyy ja muutama muukin, tosin ei samoja kuin kuvissa. Edullisia ja aivan ihania <3

  VastaaPoista