27. lokakuuta 2015

Rakkausmessut 2015

Palataan vielä reilu viikko taaksepäin I love me -messuille. Messut ovat kosmetiikkabloggaajan vuoden kohokohtia, ehdottomasti. Siellä tiivistyvät niin monet asiat, mitkä kosmetiikan maailmassa viehättävät. Messuilla pääsee tiirailemaan niin monien erilaisten kosmetiikkamerkkien tarjontaa, poimimaan parhaita tuotteita messuhinnoilla mukaansa sekä tapaamaan samanhenkisiä ihmisiä ja alan ammattilaisia ja imemään heiltä uutta tietoa.


Tänä vuonna pääsin mukaan messuille bloggaajapassilla, mikä oli mahtava kokemus. Kiitokset messukeskukselle tästä kunniasta!


Messuseura oli koko viikonlopun ihan parasta. Perjantain olin kaksin siskoni kanssa (oik. kuvassa) ja lauantaina seuraamme liittyi myös Kauneusgurusi Pauliina. Sunnuntaina vietin pari tuntia messuilla myös kahden muun kaverin kanssa ja myöhemmin kiertelimme ja kävimme syömässä Miten niin liikaa? -blogin Elisan kanssa. Kiitos kaikille ihanille messuseurasta!Perjantaina heti tuli vastaan kaksi kiinnostavaa hiustenhoitomerkkiä. Davinesista olen lukenut kehuja ja pörröisiä hiuksia silottava LOVE-sarja kiinnostaa erityisesti. Ehkä sitten seuraavilla messuilla, koska tällä kertaa mukaan tarttui siis hoitoaine ja shampoo Fudgelta. Tuplapakkaustarjousta en voinut vastustaa!

Kaikista kiinnostavista merkeistä en muistanut edes ottaa kuvia, mutta tuossa ylhäällä nyt muutama. Puhas Looduksen löytyminen oli miellyttävä yllätys, tuota sympaattista virolaismerkkiä kun ei vielä Suomesta saa. Aloréelta kiinnosti kovasti tuo lehtivihreää sisältävä Two-Phase Mist, joka on tehty suojaamaan ihoa muun muassa ilmansaasteilta. Saman pisteen läheltä löytyi myös Sabé Massonin kauniit voidemaiset hajuvedet, joiden ostamatta jättäminen kyllä hieman nyt kaduttaa.. Suomalaisista luonnonkosmetiikkamerkeistä kiinnostivat EkoPharma ja upouusi Davvi. Hoitolasarja Rosa Grafin värikäs kasvonaamiorivistö näytti houkuttelevalta.
Lauantaina hyödynsimme messujen osaavia ammattilaisia ja kävimme testaamassa Ardellin irtoripsiä sekä hakemassa Livboxin pisteeltä pikakampaukset. 


Nälän yllättäessä huomasimme iloksemme, että Saarioinen oli messuilla mukana maistattamassa uusia valmisaterioita. Somejulkaisua vastaan sai mahansa täyteen esimerkiksi valmisateriaksi oikein mainiota uunilohta ja kasviksia. Myös muilla terveysmessujen pisteillä tuli vierailtu ahkerasti. Muun muassa Fazer oli maistatuttamassa uusia lakujaan, että ne olivatkin hyviä! Muita mainitsemisen arvoisia merkkejä terveyspuolelta olivat ehdottomasti maailman parasta raakasuklaata tekevä Pana Chocolate ja yhdessä maistiaisia jakamassa olleet Jalotofu ja Silmusalaatti.


Lauantaina ihailtiin Body Painting Competitionin kauniita taideteoksia (kaksi ylintä kuvaa). Aiheena oli "Salaisuudet ja illuusiot", josta syntyikin toinen toistaan kiinnostavampia teoksia. Sunnuntaina taas siirryttiin Maskeerauksen SM-kilpailuihin, jossa mallit taiteiltiin personoimaan seitsemää kuoleman syntiä (kolme alinta kuvaa).

Siinäpä minun messukokemukseni tiivistettynä! Vuosi 2015 oli mahtava, olisiko vuosi 2016 vielä mahtavampi?! Ensi vuonna nähdään taas messuilla!

Mitä toivoisit näkeväsi vuoden 2016 I love me -messuilla?

4 kommenttia:

 1. Olipas kiva lukea sun ajatuksiasi noista messuista! :) Itse en tänä vuonna valitettavasti päässyt paikan päälle, mutta ensi vuonna olisi tarkoitus tulla :)

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä mahtavat messut ja kivaa bongailla samoja ja eri juttuja muiden blogeista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli todella :) messupostauksia on ollut myös kiva lukea.

   Poista