10. lokakuuta 2015

I love me 2015 -messuvinkit

I love me -messuihin ei ole enää viikkoakaan! Nyt on siis hyvä aika listata messujen parhaita paloja tänne ikään kuin vinkeiksi. Koin kyllä valinnan vaikeutta vinkkejä listatessani, ihan liian paljon kaikkea kivaa luvassa ensi viikonloppuna. En malta odottaa! Valitsin mukaan omasta mielestäni kiinnostavimmat messuosastot, -tarjoukset, -kilpailut, -ohjelmat ja -tuotteet. Here goes!


Ihan ekaksi neuvon kaikkia klikkaamaan itsensä tänne, jos ette ole sitä vielä tehneet. Huolellinen valmistautuminen on ainakin minulle tärkeä osa onnistunutta messukokemusta. Tottakai messuilla mennään kyllä ihan fiiliksen mukaan, mutta itse ainakin haluan tutustua etukäteen mitä kaikkea messuilta löytyy. 

Kuva: Messukeskus

Sittenpä niitä omia poimintoja, ensiksi Luonnollisesti-puolelta.

Lavera 7k40: Käy tutustumassa Laveran uudistuneisiin meikkituotteisiin pikameikin merkeissä. Samalla kannattaa hyödyntää merkin tarjous, jossa saa kaksi tuotetta yhden hinnalla. Tarjoukseen kuuluvat lisäksi Bon to Bion ja Lilly´s Eco Cleanin tuotteet. Itse ajattelin hyödyntää tarjouksen Laveran uusiin deodorantteihin.

Zuii & ZAO 7k51: Luonnonkaunis-kauneushoitolan meikkipisteissä tehdään pikameikkejä pe-su Zuiin tuotteilla ja la klo 14 alkaen ZAOn meikellä. Molemmat luonnonkosmetiikan merkit kiinnostavat kovasti! Pikameikkien hinnat: 15 min/
5 e, 30 min/ 10 e, meikkejä tehdään ajanvarauksella.

Konjac Sponge 7k41: Käy tutustumassa ja ostamassa messuhintaan ihania ihonhoitosieniä. Nämä on mun lemppareita ja käyn ehdottomasti ostamassa pari varastoon, jos tarjous on hyvä.

Sabé Masson 7m41: Käy valitsemassa osastolla suosikkisi voidemaisista parfyymeista ja osallistu kilpailuun. Joka päivälle arvotaan kaksi voittajaa ja palkintona on itse valitsemasi tuoksu. Nämä kiinnostaa ehdottomasti ja kävisin ne nuuskuttelemassa läpi ilman kilpailuakin, heh.

Sitten yksi vinkki SKY:n kosmetologipäivien puolelta.

YumiLashes - ripsien kestotaivutus 7e59: Ripsien kestotaivutus tuo omat ripset ihmeellisesti esiin ilman että lisätään irtoripsiä. Ripset taipuvat ylöspäin ja saavat lisää pituutta ja volyymia. Tätä olen menossa kokeilemaan ja olen siitä erittäin innoissani. Ripsen pidennyksetkin olivat kivat, mutta se vaihe kun ripsiä alkoi irtomaan, noh, ei niin kiva.

Kuva: MessukeskusKauneuspuolelta löytyykin sitten taas hirveästi kaikkea jännää.

Beautyblender 6b111: Osastolla ammattilaismeikkaaja tekee contouring-meikkejä beautyblendereillä. Haluaisin kovasti oppia varjostuksen ja korostuksen saloja ja tässä olisi mahtava tilaisuus päästä niitä oppimaan.

Color WOW 6b111: Tyviväripuuterilla taiotaan juurikasvuja piiloon muutamassa minuutissa. Demoja tehdään kaikille halukkaille lauantaina klo 13-17. Kiehtova tuote kiinnostaa varmasti tällaista laiskaa tyvikasvun värjääjää.

Letittävä isä Matti Airola 6b111: Letittävä isä avustajineen tekee lettejä osastolla lauantaista lähtien. Messuhintaan voi myös ostaa Matin kirjan "Isin ja tyttöjen lettikirja". Tää vetää myös vahvasti puoleensa, letit on ihania ja mulla riittää tukkaa niiden tekemiseen. Olen myös halunnut vilkaista tuota kirjaa, se vaikuttaa tosi hyvältä.

Davvi 6c139: Osastolla arvotaan uuden lappilaisen luonnonkosmetiikkasarjan tuotteita joka päivä klo 12, 14 ja 16. Yes Please! Tähän pitää tutustua muutenkin.

Livbox 6e148: Tule osastolle meikki- ja lettikouluun, joissa voit opetella tekemään itsellesi lettejä ja pikameikkejä. Osastolta löydät perjantaina ja sunnuntaina Glitz&Glam-blogin Minnan ja lauantaina vloggaaja Nella Törnroosin. Aikataulut: PE lettikoulu klo 12-18, meikkikoulu klo 14-18, LA lettikoulu klo 12-17, meikkikoulu klo 12-17, SU lettikoulu klo 12-16, meikkikoulu klo 12-16. Kuulostaa kivalta!

Ardell 6d69: Jokaisena messupäivänä jaetaan 50 ensimmäiselle Ardellin irtoripset. Ripsien käyttäjien kannattaa katsastaa myös messutarjoukset. Itsehän en osaa irtoripsiä käyttää, mutta haluaisin kovasti oppia.

Kuva: Messukeskus

Yhtenä vinkkinä kehoittaisin myös tsekkaamaan maskeerauksen ja bodypaintingin SM-kilpailut. Niitä on aina mielenkiintoista seurata. Minua kiinnostaa erityisesti sunnuntaina maskeerauksen ammattilaissarja, jossa on aiheena "seitsemän kuolemansyntiä". Tuo aihe oli minun ehdotukseni, joka valittiin viime keväänä Messukeskuksen järjestämän kilpailun kautta. Niin siistiä päästä tsekkaamaan, mitä kaikkea aiheesta saadaan tehtyä!

Vielä olisin keksinyt vaikka mitä vinkkejä, mutta tässä nyt ne kaikken parhaat. Toivottavasti tästä oli jollekin hyötyä. Tavataan messuilla, itse olen siellä todennäköisesti joka päivä. 

Ihania messuja kaikille!

6 kommenttia:

 1. Joo terve, lähden varmaan rahattomana messuilta pois kun on niin paljon kaikkea kivaa! :D
  Tässähän pitää jo miettiä oikein että mitä meikkiä voi laittaa edes naamalle kotona, kun pikameikkejäkin on noin tarjolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! :D Onneks meen jo valmiiks pe meikittömänä sinne ripsien laittoa varten. Sit pitäis vielä päättää mihin mennä pikameikkiin :)

   Poista
 2. Mä en ole oikein kerennyt perehtyä messuohjelmaan kiireiden takia, mutta selkeästi kannattaisi, ettei mitään kivaa mene ohitse...! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ehdottomasti kannattaa, niin saa messuista eniten irti :)

   Poista
 3. Aivan huippua, että messut on jo ensi viikolla! En malta odottaa :)

  VastaaPoista