1. syyskuuta 2015

Paras & Pettymys: Elokuu

Kuu vaihtui juuri ja se tietää taas perinteisiä kuunvaihdospostauksia. Ensimmäisenä Paras & Pettymys. Tässä kuussa valinnat eivät olleet niin itsestäänselviä, mutta sain kuitenkin valittua yhden pettymyksen aiheuttaneen tuotteen sekä kuun parhaan tuotteen postausta varten. 


PETTYMYS

Mikä?

Rimmel ScandalEyes Retro Glam Mascara

Mitä lupaa?

Tekee ripsistä täyteläiset ja taivutetut 60-luvun tyyliin. Tiimalasin muotoinen harja on muotoiltu ripsirajaa myötäillen ja se saa ripset taipumaan ylöspäin luoden uskaliaan ja suurisilmäisen lookin.

Mitkä fiilikset jätti?

Odotin innolla viime joulukuun Livboxista tulleen ripsarin kokeilemista, koska olin lukenut parista blogista kehuja siitä. Isot harjat eivät yleensä ole suosikkejani, mutta poikkeuksiakin on löytynyt, kuten Make Up For Everin Smoky Extravagant Mascarassa. Harja ei kuitenkaan sitten käytössä vakuuttanut. Arvostan ripsareissa erottelevuutta, koska lyhyet ripset näyttävät helposti paakkuisilta, jos väriä on ripsissä vähääkään enempää. Tuuheista JA erotelluista ripsistä saankin yleensä vain haaveilla. ScandalEyes-ripsari teki ripsiin tuuheutta, mutta sai myös ripset klimppiintymään herkästi yhteen. Alaripsiä on kömpelöllä harjalla mahdotonta saada meikattua ilman sotkua. Ei tämä huonoimmasta päästä ollut, mutta pettymys kyllä. 


PARAS

Mikä?

The Body Shop Fijian Water Lotus Body Lotion

Mitä lupaa?

Raikasta vesi-kukkaistuoksua (aquatic-floral) ja kevyttä kosteutusta.

Mitkä fiilikset jätti?

Vähän tylsää, että kuun paras on taas vartalovoide, mutta minkäs teet tämä on vain hyvä! Tykästyin Fijian Water Lotus -tuoksuun jo aikaa sitten ja ostinkin kesällä sen tuoksuisen vartalosuihkeen. Siskoiltani sain myöhemmin lahjaksi vielä vartalovoiteenkin. Tuoksu on tietysti se sama mieluinen ja se toistuukin voiteessa yllättävän samana kuin suihkeessa. Vartalovoide on kuitenkin muutenkin kevyiden voiteiden priimaa. Se on melko ohutta ja levittyy helposti. Voide imeytyy melko nopsaan ja jättää iholle puuterisen pehmoisen tuntuman. Taas yksi hyvä kesävartalovoide! Vielä vähään aikaan minulla tuskin tulee olemaan tarvetta vaihtaa tuhdimpiin voiteisiin, joten tämä sopii vielä syksyksikin hyvin. Jos tämä tulee vielä The Body Shopin alepöydässä vastaan, kannattaa napata mukaan!

Oletko testannut jompaa kumpaa tuotetta?

6 kommenttia:

 1. Mä meinasin napata tuon saman TBS'n rasvan, mutta sorruinkin karpaloon. Tossa on hyvä raikas tuoksu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oivoi no vielä saattaa keretä tänkin nappaa. :) Ootko tykänny siitä karpalosta?

   Poista
 2. En ole testannut kumpaakaan ja annoin juuri tuon ripsarin pojan tyttöystävälle koska hän sanoi, että on hänen lempiripsari. Niin nämä siat menee toiset tykkää toisesta. Kivaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no sanoisin tosiaan ettei tuo ScandalEyes oo ehkä paras ripsari hennoille ripsille nii jos sellaset omistat nii et paljoa menettänyt :) Toiset taas on kovasti siitä tykänneet, ehkäpä sitten ne joita on vahvemmilla ripsillä siunattu. Mukavaa päivää sullekin!

   Poista
 3. Ripsaria olen testannut ja yllätyin, kun en kokenut sitä isoa harjaa lainkaan hankalaksi, vaikka normaalisti käytänkin huomattavasti pieniharjaisempaa ripsaria. En kuitenkaan sitten muuten tykännyt tosta ripsarista. Ripset tosiaan paakkuuntuivat melko herkästi eikä lopputulos muutenkaan oikein ollut mieleinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siihen pulleempaan harjaankin varmasti tottuu, mutta itse en kyllä aamukiireessä ole tainnut kertaakaan saada sillä meikattua ilman sotkua..

   Poista