19. syyskuuta 2015

Jane Iredale Color Sample Kit

Ne muutamat tuotteet, joita olen Jane Iredalelta kokeillut, ovat vakuuttaneet minut merkin erinomaisuudesta. Niinpä pyysin testiin lisää kokeiltavaa, tällä kertaa tällaisen "Color Sample Kitin" muodossa. Rakastan matkakokoisia tuotteita ja tämä pakkaus on juuri sellainen, mihin on koottu useita tarpeellisia meikkituotteita kompaktiin muotoon. Matkalle mukaanoton lisäksi pakkaus sopii myös Jane Iredaleen tutustuvalle; siihen on koottu nimen omaan niitä suosituimpia meikkejä.


Oma pakkaukseni on tietysti vaaleimmassa sävyssä eli "light", mutta sitä löytyy myös tummempi hipiäisille sävyt keskivaalea "medium" ja tumma "medium dark". Itse sanoisin, että aloita oikean sävyisen pakkauksen valinta meikkipohjasta, koska sitä ja peitevoidetta lukuunottamatta sävyjen valinnat ovat makuasioita. 


Color Sample Kit -paletista löytyy siis puristemeikkipohja, poskipuna, peitevoide, kolme luomiväriä, huulikiilto ja huulipuna sekä kaksi sivellintä, joista toinen on kaksipäinen. Paletti on suunniteltu niin, että sillä voi tehdä yksinään koko meikin ja lisäksi tarvitsisi vain ripsivärin. Itse sanoisin heti tarvitsevani erikseen myös luomivärin pohjustajan, vaikka peitevoidekin voisi ajaa saman asian lyhytaikaisessa käytössä. Seuraavaksi käydään läpi, mitä "Light"-sävyinen paletti sisältää.


Vasemmassa ylänurkassa on Warm Silk -sävyinen puristemeikkipohja, joka on ehdoton lempparini tähän asti kokeilemistani Jane Iredalen tuotteista. Pohjalla saa taiottua kasvoille niin kevyen luonnollisen, kuin peittävämmänkin meikkipohjan. Warm Silk -sävy sopii hyvin todella vaaleallekin iholle. Sävy on keltapohjainen, mutta minulle se silti sopinut mainiosti, vaikka yleensä käytän neutraalin sävyisiä meikkipohjia. Meikkipohjan vierestä löytyy poskipuna sävyssä Sheer Honey. Sheer Honey on rusehtavan punainen mattapuna. Siinä on melko hyvä pigmentti, joten pienempikin määrä riittää poskille.   


Alimpana paletissa ovat Sarah-huulipuna (vas.) ja Iced Mocha -huulikiilto. Molemmat ovat sävyltään rusehtavan punaisia ja  shimmerisiä. Puna on läpikuultava, eikä kovin peittävä. Se antaa huulille kevyttä sävyä ja kiiltoa. Huulikiilto on hyvin samanlainen, mutta antaa enemmän kiiltoa kuin sävyä. Huulikiilto on aika tahmaista sorttia, ihan varoitukena sellaisille, jotka eivät siitä ominaisuudesta pidä. Toisaalta se myös pysyy huulilla suhteellisen pitkään.


Paletin keskellä on kolme luomiväriä: vasemmalta oikealle: "Wink", "Dreamy Pink" ja "Taupe". "Wink" on shimmerinen valkoinen, "Dreamy Pink" shimmerinen kupari ja "Taupe" matta ruskea. Nämä kolme ovat mielestäni mielenkiintoinen valinta luomivärisävyiksi, ne eivät ehkä ihan sovi yhteen keskenään. Itse koen vaikeimmaksi sävyksi Winkin, joka on jopa luonnottoman valkoinen muihin, maanläheisiin sävyihin verrattuna. Sitä onkin paras käyttää vain pikkuisen sisäsilmäkulmassa tai päällekäin Taupen kanssa, jolloin niistä syntyy shimmerinen vaaleampi ruskea. Taupe on mattaruskeana hyvä sävy varjostuksiin. Kuparinen Dreamy Pink taas on sävyistä mielenkiintoisin ja tuo lämpöä silmämeikkiin.

Viimeisenä oikeassa yläkulmassa on peiteaine Circle/Delete 1. Se on todella peittävä ja hyvänoloinen peiteaine, mutta sävy on tooodella vaalea ja vaatii hyvää häivyttelyä. Tämä ei ehdottomasti sovi finnien ja muiden ihon virheiden peittelyyn, vaan pelkästään tummille silmänalusille. Jo hyvin pieni määrä peittää mainiosti. Paletin mukana tulee myös kaksi sivellintä: kasvoille tarkoitettu Blush-sivellin ja silmä- ja huulimeikkiin tarkoitettu kaksipäinen Dual-sivellin. Ne ovat niin pikkuruisia, että olen yleensä meikannut paletilla vaan sormin ja meikkipuuteria levittänyt kabukilla. Poskipuna on ainut, jonka voisin Blush-siveltimellä levittääkin.

Kerron myöhemmin lisää mietteitäni Color Sample Kit -paletista ja näytän meikin, johon palettia käytin.

Vielä on sunnuntaihin klo 20 asti aikaa käydä osallistumassa I love me -messujen lippujen blogiarvontaan, joten hop hop kaikki osallistumaan nyt täältä.

Mitkä ovat suosikkejasi Jane Iredalen tuotteista? Mitä sinä tahtoisit tämän tyyppisestä paletista löytyvän?

Paletti saatu blogin kautta testiin.

4 kommenttia:

 1. Tää on niin hyvä idea Iredalelta tällainen paletti! Itse en enää tässä vaiheessa ostaisi kun löytyy jo kokemusta tuotteista, mutta esim lahjaksi tuo olisi hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eikös? Saisi olla muillakin merkeillä tällaisia :)

   Poista
 2. Aika kätevä paletti! Nämä saisivat puolestani yleistyä, tosin joillakin luksusmerkeillä vastaavia jo on. Odotan innolla jatkoa tähän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Halvemmiltakin merkeiltä tämmönen vois olla ihan haluttu juttu, jos siinä ois vaikka ripsaria ja muuta matkakoossa. Jatkoa tälle on jo seurannut.. :)

   Poista