11. elokuuta 2015

Suklaa-kaurakeksejä kropalle

Olen haaveillut Herbinan kaura-suklaa vartalokuorinnasta jo pitkään luettuani monien bloggaajien hehkutukset kyseisestä tuotteesta. Se tuoksuu ihan suklaa-kaurakekseille! Jos tiedätte Jyväshyvän keksit, tämä tuoksuu ihan niille. Ah kun tulee lapsuus mieleen! Pitäisikin pitkästä aikaa ostaa taas noita keksejä. Tällä välin voin kuitenkin nauttia tuoksusta vartalokuorinnan muodossa. Kyseinen herkku ei sitten lihota, tee reikiä hampaisiin tai aiheuta sokerikrapulaa ;)


Tuotteen pakkaus on herkullisen yksinkertainen. Se on myös aika sopivan kokoinen; riittää pitkäksikin aikaa, mutta sen saa kuitenkin kulutettua kohtuullisessa ajassa. Tavaraa siinä on 150 ml. Kosteuttava kuorinta sisältää muun muassa kotimaista kaurauutetta. Pienet mikrorakeet ja kaakaonkuorimurut kuorivat ihon hellästi, mutta tehokkaasti. Kuorinta vaahtoaa kevyesti.


Tykkään kuorinnan rakenteesta: rakeita on sopivasti makuuni. En oikein pidä kuorivista suihkugeeleistä, rakeita on oltava tarpeeksi tai sitten ei ollenkaan. Tuoksu on tietysti tuotteen paras ominaisuus. Jos suklaiset kaurakeksit houkuttavat, kannattaa tsekata tämä kuorinta. Hinnallakaan sitä ei ole pilattu. Ostin omani pienestä tarjouksesta hintaan 4,50 e, normihinta on varmaan viiden euron maissa.

Joko olet testannut tämän kuorinnan?

14 kommenttia:

 1. Mie olen kohta käyttänyt tämän loppuun, enkä tuoksusta tykkää ollenkaan :/ Vaikka suklaasta tykkäänkin, mutta ei miun nenään toimi tässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kuvitella että tämäkin tuoksu jakaa mielipiteitä. Suklaan tuoksu on niin vaikea jäljentää kosmetiikassa. Minusta tässä on kyllä onnistuttu aika hyvin :)

   Poista
 2. Onpa kuorinnan ulkonäkökin melko herkullista! :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on tuo kyllä! Kiva kun siinä on noita kaakaonkuorimurujakin, näyttävät uskottavalta :D

   Poista
 3. Mulla tämä on odottamassa, mutta vielä en ole vielä testannut :)

  VastaaPoista
 4. Tuoksu on huumaavan ihana, sain tämän LivBoxista aikoinaan. Aika riittoisa pakkaus, vielä on varmaan puolet jäljellä. En vain tykkää siitä, että tässä on ilmeisesti käytetty mikromuovia. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä mullekin miinus, mutta annan sen tällä kertaa anteeksi, kun tuote on muuten minulle mieluinen. Itsekin pyrin sitä yleensä välttämään.

   Poista
 5. Tän tuoksu todellakin on aivan ihana!

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa todella herkulliselta <3 Kivaa päivää <3

  VastaaPoista
 7. Nyt on kyllä pakko kaivaa tämä käyttöön! LivBoxin mukana sain tämän, mutta on jäänyt laatikon pohjalle odottamaan korkkaamistaan. Mähän aikoinaan innostuin Herbinan Kaura-Suklaa Vartalovoista, josta intoilin blogissakin. Sekin oli aikamoinen herkku :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohdetut aarteet käyttöön vaan! Tykkäät ainakin sit tuoksusta, kun se on jo etukäteen tuttu.

   Poista