17. elokuuta 2015

Kultaista hehkua huulille

Jane Iredalelta ovat juuri ilmestyneet uudet PlayOn-huulikynät. Omani on sävyssä "Blissful", joka kuvaa kynän kultaisen hehkuvaa sävyä hyvin. Kyseinen sävy on pienessä huulimeikkikokoelmassani uniikki: sillä saa huulille hieman persikkaista sävyä ja paljon kultaista hohdetta. En voisi kuvitella parempaa sävyä täydentämään helteisten säiden hehkumeikkiä, jollaisen esimerkiksi Minna on blogissaan luonut.

Kynä on ulkonäöltään virtaviivaisen tyylikäs, kuten kaikki Jane Iredalen tuotteet. Miinusta antaisin siitä, että kynässä ei ole kierremekanismia, jolla väriä saisi lisää. Teroitettavat tuotteet ovat aina hieman epäkäytännöllisempiä käyttää. Lisäksi itse en saanut kynää teroittaessani jäljestä kovin tasaista, joten terävät reunat tuntuvat huulilla hieman ikäviltä punaa levittäessä.


"Blissful" on shimmerisenä ja vaaleana sävynä helppo käyttää, eikä sen kanssa tarvitse pelätä värin karkailua huulten ulkopuolelle. Sävy kestää huulilla kohtuullisesti. Itse tykkään levittää sitä melko paksulti, jolloin se tuntuu huulilla pehmeältä. Ohuemmalla kerroksella tuntuma jää kuivemmaksi. Tuote ei oikeastaan tunnu huulilla kosteuttavalta, mutta ei kuivattavaltakaan. Tuntuma on pehmeä ja liukuva.


Kuva ei ole kovin tarkka, mutta se antaa vähän suuntaa, miltä sävy näyttää huulilla. Oikesti se näkyy vielä selvemmin kultaisen hehkuvana kuin kuvassa. Kysessä on kuitenkin helppo sävy, jonka voisin kuvitella sopivan erityisesti ruskettuneen ihon pariksi, mutta eipä se näytä pahalta tällaisella kalpeanaamallakaan. PlayOn-huulikyniä löytyy myös muissa sävyissä, joita voit käydä tsekkaamassa mm. TarultaHelliniltäTiialta ja Lindalta. Lisätietoja tuotteesta löytyy myös maahantuojan nettisivuilta.

Minä lähden nyt nauttimaan juuri alkaneesta lomastani Berliiniin, iiks!

Mukavaa alkuviikkoa kaikille!

Tuote saatu blogiin testiin.

10 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää tuo Blissful <3 Kynä on tosi kiva ja pysyvyys hyvä, vähän kiiltoa vielä päälle ja menoksi..

  Aurinkoista päivää ja kiitos kun vinkkasit postauksesta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helppoon kesämeikkiin hyvä lisä :) eipä mitään, toivottavasti useemmasta postauksesta on apua jollekin joka miettii kynän hankkimista.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. On ja vähän erilainen sävy kuin peruspinkit ja -punaiset :)

   Poista
 3. Onpa kauniin heleä sävy! Kätsyjä muutenkin nämä huulikynät ;) Kivaa Berliinin reissua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo helmiäistä riittää. Kynät on kyllä mukavan helposti lähestyttäviä. Kiitos Mia!

   Poista