23. elokuuta 2015

Bernard Cassieren ruiskaunokki-peiteaine

Silmänympärysvoiteiden suhteen olen melko vaatelias, vaikka minulla on niistä vielä hyvin vähän kokemusta. Tahdon silmänympärysvoiteelta tehokasta kosteutusta, nopeaa imeytymistä etenkin aamuisin ja lisäksi, että siinä olisi jotakin, mikä saisi sen erottumaan massasta. Silmänympärysvoiteet tahtovat usein olla aika hajuttomia ja mauttomia, mikä useimpien käyttäjien mielestä onkin hyvä asia. Itse tahdon, että tuotteessa on kuitenkin jotain, joka saa sen erottumaan muista samanlaisista tuotteista.

Aloitin tämän postauksen kertomalla ummet ja lammet siitä, millaisista silmänympärysvoiteista pidän. Miksikö? Koska luulin eiliseen asti käyttäneeni Bernard Cassieren silmänympärysvoidetta. Etsiessäni tarkempia tietoja tuotteesta saamistani materiaaleista, silmiini pisti sana "peitevoide". Siis täh?! olenko koko ajan käyttänyt peitevoidetta silmänympärysvoiteena? No niinhän siinä oli tietysti käynyt.  


Bernard Cassieren Cornflower Eye Contour Radiance Care lupaa häivyttää tummia silmänalusia ja vähentää turvotusta sekä vähentää väsymyksen merkkejä. Kuvauksen perusteella se voisi siis olla sekä silmänympärysvoide että peiteaine. Voiteessa on värillinen koostumus, joka auttaa tummien silmänympärysten häivyttämisessä. En ihmetellyt edes sävyä voiteessa, ajattelin vaan sen olevan hieno uusi innovaatio silmänympärysvoiteiden rintamalla. Silmänympärysvoide, joka korvaa peiteaineenkin! Voide sulautuu helposti ihoon, eikä sitä huomaa enää levittämisen jälkeen. Voide tuntuu ohueen koostumukseensa nähden kosteuttavalta, juuri sellaiselta mitä aamuisin kaipaan silmänympärysvoiteeltakin.

Silmänympärysihoni on melko helppo tapaus. Minulla ei juurikaan ole vielä ryppyjä, silmänympärykseni ovat vain hieman tummat ja minulla on harvemmin silmäpussejakaan. Enimmäkseen toivon silmänympärysvoiteelta apua kuivuuteen, mielellään hieman tummuuteen ja suurimmaksi osaksi toivon sen ennalta ehkäisevän ihon vanhenemista ja kosteuttavan. Peiteaineella häivyttelen vielä lisäksi meikkipohjan teon jälkeen silmänympärysten tummuutta. Jos tahdon ainakin osittain samoja asioita silmänympärysvoiteelta ja peitevoiteelta, niin miksipäs en voisi sitä näinkin käyttää. Kokeilin kyllä ruiskaunokkia myös ihan peiteaineena, mutta siihen tarkoitukseen voiteessa oli liian vähän pigmenttiä makuuni. Hyvin luonnollista ja lähes huomaamatonta meikkipohjaa suosivalle tämä voisi riittää yksinäänkin, mutta minä tykkään, että peitevoiteessa on kunnolla peittokykyä.


Putkilo on kaunis ja yleellisen oloinen, mutta pitkän ja kapean olemuksensa vuoksi harmittavan helposti kaatuva. Läpinäkyvä muovikorkki on sopii pakkauksen ulkonäköön. Putkilon aplikaattoripää on viistopäinen ja metallinen. Metalliaplikaattorista voidetta voi levittää myös suoraan silmänympäryksille, jolloin se tuntuu mukavan viileältä. Aplikaattorista on helppo annostella peitevoidetta myös sormen kautta sopiva määrä. Itse en ole aivan vielä oppinut annostelemaan oikeaa määrää ylipäätään, otan usein liian vähän tai liian paljon. Onneksi voide kuitenkin sulautuu iholle helposti, vaikka sitä vähän liikaa olisi tullutkin.

Ruiskaunokki-sarjaan kuuluvat myös uudistava ja silottava silmänympärysvoide sekä tummille ja turvonneille silmänympäryksille tarkoitetut silmänympäryslaput. Hintaa peitevoiteella on 59,50 e, silmänympärysvoiteella 64,50 e ja silmänympäryslapuilla 69,40 e. Jälleenmyyjät löydät täältä.

Tuote saatu blogiin testiin.

6 kommenttia:

 1. Eikä, aika hauska juttu. :D Mutta itsetuotteeseen, mä kiinnostuin! Lieracilla ja Nuxellahan on silmänympärysvoiteen nimellä kulkevat tuotteet, joissa on molemmissa myös vähän pigmenttiä, ne kyllä kirkastaa silmänaluset ihan eri tavalla kuin värittömät tuotteet. Ei tässä tehoja itselleni yöksi riittäisi, mutta päiväksi varmasti, vaikka kyse onkin peitevoiteesta. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, en ollut ihan hukassa tuon pigmentin kanssa, onhan sellaisia tuotteita olemassa! Minulla ei tosiaan ollut mitään valittamista silloin kun tätä iloisesti aamuisin käytin silmänympärysvoiteena että joo, voin suositella siihen tarkoitukseen!

   Poista
 2. Garnierillakin on ollut vuosia sitten roll-on silmänympärysvoide, jossa oli kanssa peiteainetta/valokynää. Mummo osti sen vahingossa ja antoi sitten eteenpäin mulle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa no niin, ehkäpä tän tyyppisiä tuotteita voisi tulla lisääkin. Musta ainakin toi on hyvä ominaisuus :)

   Poista
 3. Täsmäisku omille tummille silmänalusille ja silmäpusseilla, kiinnostuin kovasti ja aikas söpö pullokin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kiva pakkaus ja yleellinen tuote muutenkin. :)

   Poista