Sivut

14. heinäkuuta 2015

TIGI Recharge hoitoaine ja tukkaongelmat

Hiukseni ovat voineet huonosti. Yleensä hallitsen hattarapehkoni melko hyvin, mutta viime aikoina en ole oikein saanut siihen otetta. Joka toinen päivä suoritetun pesun jälkeen tukka on ollut vähän tahmaisen oloinen, mutta rutikuiva. Latvat sojottavat kaksihaaraisineen joka suuntaan. Syytän osittain tästä silikonitonta hoitoainetta, jota olen viime viikot käyttänyt. 


En kuitenkaan voinut ennen erästä saunailtaa uskoa, että ero silikonittoman ja silikoneja sisältävän hoitoaineen välillä olisi oikeasti NIIN suuri. Silikoniton hoitoaine loppui ja otin käyttöön TIGI:n Recharge*-hoitoaineen. Heti sitä latvoihin levittäessäni huokaisin ihastuksesta. Ah, silikonit, how I've missed you. Eron hiuksissa huomasi heti.


Tukka tuntui niin paljon sileämmältä ja takut aukesivat sormilla haroessa helpommin. Tukka ei tuntunut enää niin karhealta. Tiedän, ettei vaikutus ole pysyvä tai edes pitkäaikainen, mutta säännöllisellä käytöllä saan toivottavasti hiuksiini taas jotain tolkkua. Suunnitelmissa on kyllä myös varata muutaman viikon päähän kampaaja-aika, jolloin hemmottelen (ja rääkkään, koska tahdon myös värjätä) hiuksiani parhaani mukaan. 


Vähän on ehkä pakko ottaa pituudestakin, mutta parhaimmassa tapauksessa kerroksittain leikkaaminen jo vie automaattisesti pahimpia hattaraosia pois. Samalla reissulla tahtoisin hiuksiini kunnolla viileämmän sävyn, että keltaiseen tukkaan olisi pitempi matka. En ole vielä löytänyt hyvää viileän värin ylläpitorutiinia, joten hiukset kellastuvat värjäämisen jälkeen nopeasti. Tämä oli kuitekin jo helpottava alku tukkaprojektissani, kaikki toivo ei ole menetetty!

Suosittele jotakin hyvää hoitoainetta hattaratukalle?

*Saatu blogin kautta

6 kommenttia:

 1. Garnierin Respons hunajahoitsikka on ihana! Myös se naamio on kultaa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se naamio oli kyllä ainakin tosi jees, mitä kokeilin :)

   Poista
 2. Kyllä pitkien hiuksien pituuksiin se silikoni vaan on ihmeainetta. <3 Mun hiuksia ei saisi ikinä selväksi, jos en käyttäisi jotain silikonipohjaisia hoitoja. Tykkään itse tosi paljon Kerastasen naamioista, mutta myös Aussien 3 minute miracle toimii hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin et sä käytät aina naamiota hoitsikan tilalla? Kerastasesta olen kuullut paljon kehuja, ehkäpä joskus testaan sitä. Aussiekin on mulle vielä ihan vieras!

   Poista
 3. Tigin tuotteita olen käyttänyt sata vuotta ja ne sopivat hiuksilleni täydellisesti, eritoten Dumb Blonde, nyt olen pitänyt taukoa oikeastaan vaan ihan siksi, että halusin vaihtelua. Mutta tyttöjen hiuksia tulee pestyä Tigeillä, takut siliää kyllä kivasti. KMS on älyttömän hyvä myös, tai yhtä hyvä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dumb Blondeja olenkin useampaan kertaan katsellut ja miettinyt hankkimista. Tigillä on useitakin sarjoja, jotka voisivat tällä hetkellä sopia kuiville hiuksilleni. Volyymi ei mulla ole ongelma, vaan sitä tulee yleensä omasta takaa ja siksi ei haittaakaan että tukkatuotteet olisivat kunnolla hoitavia. Voi kun vaan raaskisi panostaa kunnollisiin hoitotuotteisiin!

   Poista