12. heinäkuuta 2015

Erilaiset kesäkynnet - sinistä kimallusta

Eräs kesäinen päivä teki mieli testata kynsille juuri saamaani ihanuutta, Zoyan Pixiedust-lakkaa sävyssä Liberty. Lakka suorastaan huusi nimeäni, vaikka se ei ole kovin kesäinen sävy. Meistä tuli kuitenkin heti kavereita vaikken yleensä sinisten lakkojen ystävä juuri olekaan.


Siniselle taas sopii mahtavasti kaveriksi kesäinen vihreä, joten sain lenkkipolun varrelta kuviin taustan. Kuvissa lakka on jo muutaman päivän kynsillä ollut, mutta kärkikulumaa ei juurikaan ole. Juurissa sen sijaan on epätasaisuutta kynsinauhojen poiston laiminlyömisen vuoksi.


Mutta ah tuota kimallusta! Glitter ja hiekkainen pinta, niistä on mun suosikit tehty. Välillä tosin on ihan kiva laittaa joku nuden sävyinen cremelakkakin kynsille, vaihtelun vuoksi. Nää on kuitenkin niitä mun intohimolakkoja.

Zoyat ovat kyllä laadultaan hintansa väärtejä. Ainakin pixiedusteissa yksi kerros lakkaa peittää hyvin ja lakka kestää kynsillä pitkään siistinä. Zoyan lakkoja löytää muun muassa CesarsShopin kivijalkaliikkeestä Vuorikatu 22:sta. Tämän kyseisen lakan poimin blogimiitin vaihtokasasta, kukahan ihme on raaskinut tästä ihanuudesta luopua.

Ovatko Zoyan Pixiedustit tuttuja?

6 kommenttia:

 1. Ihana sävy! Mulla on jonkun verran Zoyan Pixie Dust -lakkoja, ihania kaikki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on! Multa löytyy vasta kaksi, mutta olen jo ihan myyty :)

   Poista
 2. Upea lakka, Zoyan lakat ovat kyllä täysin vieraita, en ole ikinä testannut. Mutta nähnyt juuri monissa blogeissa. .)

  Kivaa päivää Nella <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen testaamaan. Nää on kyllä suosittuja bloggaajien keskuudessa, muille ehkä vielä tuntemattomampia. Rohkeasti tutustumaan :)

   Poista
 3. Ihanan värinen lakka!<3

  Minulla on sinulle haaste blogissani,ota haaste vastaan jos haluat ja et vielä ole ottanut.
  http://riikkaamalia.blogspot.fi/2015/07/the-liebster-award.html

  Oikein ihanaa kesän jatkoa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! :)

   Voi kiitos paljon! Vastailin vasta yhteen saamaani haasteeseen, joten tämän jätän nyt väliin :( Kiitos kuitenkin haastamisesta!

   Mukavaa kesää!

   Poista