Sivut

21. kesäkuuta 2015

Sinisävyinen meikki BoHo:n tuotteilla

Tässä olisi lupaamani lähes kokonaan BoHo:n tuotteilla tehty sininen meikki. Sininen on itselleni ollut vieras väri silmämeikissä, enkä ole aiemmin omistanut sinisiä luomivärejä ja kajalkyniä. Aika kivasti tuo kuitenkin sopii vaaleaan ihoon ja hiuksiin sekä sinisiin silmiin. Meikkikuvien ottamisessa on vielä harjoittelemista, mutta toivottavasti saatte tästä jo suurin piirtein kuvan meikistä, se oli nimittäin aika kiva. :)


Meikki on siis kulmakarvoja lukuunottamatta tehty kokonaan käyttäen BoHo:n tuotteita. Meikkipohja on tehty meikkipuuterin sävyllä Diaphane ja poskipäiden alla on kevyesti maapuuteria sävyssä Terre de Provence. Meikkipuuterilla pohjasta tuli kauniin luonnollinen. Maapuuterissa on melko kevyt pigmentti, joten se ei kasvoilla edes paljoa näy. Huulilla on hieman persikkaisen sävyistä huulipunaa nimeltä Capucine. Tuo huulipuna on kyllä tosi nätti!


Luomilla käytin kaikkia neljää saamaani luomiväriä. Oikealle luomelle värit jostain syystä levittyivät paremmin kuin vasemmalle, johon tummansininen ei oikein meinannut tarrata kiinni. Luomet on pohjustettu vain meikkipuuterilla, joten hyvällä luomivärin pohjustajalla voitaisiin auttaa asiaa paljon. Silmän sisänurkassa ja kevyesti sipaistuna kulmaluulle on mattavaaleanpunaista Roseta. Tämän jälkeen levitin koko liikkuvalle luomelle mattavaaleansinisen Bleuetin. Silmän ulkonurkassa on tummansinistä Nuitia ja luomivaossa sen päällä ruskeaa Chocolatia. Yläluomet on lisäksi rajattu tummansinisellä kajalilla sävyssä Bleu. Ripsissä on pidentävää ja erottelevaa mascaraa.

Meikissä käytetyt tuotteet:

Iho

BoHo meikkipuuteri sävy 01 Diaphane
BoHo maapuuteri sävy 04 Terre De Provence

Silmät

BoHo meikkipuuteri sävy 01 Diaphane (luomien pohjustus)
BoHo luomiväri sävy 113 Rose
BoHo luomiväri sävy 211 Bleuet
BoHo luomiväri sävy 213 Nuit
BoHo luomiväri sävy 205 Chocolat
BoHo silmänrajauskynä sävy 02 Bleu
BoHo Mascara Précision sävy 01

Kulmat

Lumene Blueberry kulmakynä sävy 2
Lumene Blueberry kulmienmuotoiluvaha sävy Soft Brown

Huulet

BoHo huulipuna sävy 304 Capucine

Mukavaa sunnuntaita kaikille!

BoHo:n tuotteet on saatu blogin kautta testiin, Lumenen tuotteet ostettu itse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti