Sivut

27. kesäkuuta 2015

Persikkahiekkaa kynsillä

Pierre Renén kesäinen hiekkalakka pääsi kynsilleni tässä eräs päivä. Kyseessä on ihanainen persikkainen lakka kultaisella shimmerillä, sävy tylsästi vain nro 03. Sain lakan Hannan miitistä ja sitä oli testattava pikimmiten, koska rakastan hiekkalakkoja! Ne ovat helppoutensa ja erikoisuutensa ansiosta nousseet nopeasti suosikeikseni ja lähiaikoina suunnilleen joka toiset lakkaukset olen tehnyt hiekkalakoilla. 


Sain myös vihdoin aikaiseksi hankkia parvekkeelle jokakesäisen kukka-amppelin ja kun se sattui olemaan niin kivasti sävy sävyyn kynsien kanssa, niin olihan sitä käytettävä kuvausrekvisiittana. Tykkään kyllä hirveästi tosta hempeän persikkaisestä sävystä, se on niin kesäinen. Alemmassa kuvassa näkyy paremmin tuo hiekkainen pinta.


Lakkaa tarvitsin kynsille vain yhden kerroksen, joten tää on kyllä niin helppo lakka kuin olla ja voi. Päällyslakkaahan en käytä koskaan hiekkalakkojen kanssa, koska se vähän söisi niiden ideaa hiekan tuntuisesta pinnasta. Tässä lakkauksessa pärjää siis vain kahdella kerroksella lakkaa eli aluslakalla tämän lakan lisäksi. Pierre Renén kynsilakkoja ja muita meikkejä maahantuo Face Helsinki, jonka tuotteita saa muun muassa maahantuojan omasta myymälästä Kalliosta.

Iskeekö hiekkalakat?

Lakka saatu blogin kautta.

4 kommenttia:

 1. Onpa kauniin kesäinen lakka! :) Mä en vielä ole päättänyt, että tykkäänkö hiekkalakoista vai en :D Aluksi en innostunut, mutta nyt olen tainnut jo vähän alkaa lämpenemään niille. Hiekkalakkojen poistaminen kyllä koettelee edelleenkin vähän mun kärsivällisyyttä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noooh, musta kaikkien glitterlakkojen poistaminen on vähän tuskallista :D Sit kun suurimman osan ajasta on kynsillä jotain mikä kimaltaa niin ei hiekkaisuus enää paljoa paina. Ja hei ehkä se et nää on niin nopee tehdä vähä tasapainottaa? :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. On :) En oo toiseen tän sävyseen hiekkalakkaan törmännyt.

   Poista