Sivut

2. kesäkuuta 2015

Miniarviot: Herbfarmacy

Miniarviot-sarjassa käydään läpi kiinnostavia kosmetiikkanäytteitä. Pienistä näytteistä on usein vaikeaa arvioida tuotetta syvällisemmin, mutta siitä voi saada jo hyvän kuvan kannattaako tuotetta hankkia lisää. Ostaisinko vai enkö?

Herbfarmacyn suloinen purkkiviisikko tuli huhtikuun Love Lula Beauty Boxista. Ihastuin pikkuisiin purkkeihin ja niiden mukana tulleeseen kangaspussukkaan välittömästi. Näytehamsterina toivotin pienet ihonhoitopurkit tervetulleiksi ja aloin niitä pikkuhiljaa testailemaan.  

Tuotteen nimen jälkeen on mainittu Love Lulan nettikaupan myyntikoko ja -hinta täysikokoiselle tuotteelle.

Exfoliating Cleancer / 50 g / 20,70 €

Hellävarainen kuoriva puhdistusaine sisältää aprikoosin ja rohtosalkoruusun siemenöljyä, jojobahelmiä (kuoriva ainesosa) ja valkoista savea. Massassa on harvakseltaan pieniä kuorivia rakeita ja sen koostumus on voidemainen. Tuoksu putsarissa on miedon yrttinen, mutta se ei ole ihan mieleeni. Putsari sopii hellemmäksi kuorinnaksi herkälle iholle. Minulla tälle ei luultavasti tulisi oikein käyttöä. Putsarit putsareina ja kuorinnat kuorintoina!

Ostaisinko? En.

Wash-off Cleansing Mousse / 95 g /21,40 €

Puhdistusmousse sisältää rauhoittavaa kamomillaa ja rohtosalkoruusua sekä Rose Geraniumin ja Ylang Ylangin eteerisiä öljyjä. Puhdistusmousse on koostumukseltaan melko paksua ja voidemaista, ei siis kovinkaan moussemaista. Putsarilla saa poistettua myös silmämeikin. iholle jää tuotteen jäljiltä kalvo, jonka puhdistamiseen tarvitsee toisen putsarin. Kaksoispuhdistuksen ensimmäisessä vaiheessa toimii siis hyvin. Itse pidän kuitenkin enemmän puhdistusöljyistä.

Ostaisinko? En. 

Just Face Cream / 50 g / 22,90 €

Hajustamaton kosteusvoide sisältää rohtosalkoruusua, kehäkukkaa ja neidonhiuspuuta sekä uudistavia kasviöljyjä. Voide on paksua ja kosteuttavaa. Se imeytyy kasvoille, mutta jättää niiden pinnan kosteaksi. Tämän vuoksi se sopii parhaiten yövoiteeksi.

Ostaisinko? Ehkä. 

Working Hands Cream / 100 g / 22 €

Suojaava ja korjaava käsivoide sisältää raunioyrttiä, kehäkukkaa ja rohtosalkoruusua. Käsivoide on koostumukseltaan kermaisen paksua. Voide levittyy ja imeytyy kuitenkin ihoon hyvin. Voide sopii koostumuksestaan huolimatta mainiosti myös päiväkäyttöön. Tuoksu tuotteessa on raikas ja yrttinen, oikein miellyttävä.

Ostaisinko? Kyllä.

Mallow Beauty Balm / 30 g / 20 €

Hajustamaton voide rauhoittaa ja syväkosteuttaa ihoa Herbfarmacylle tunnusomaisella rohtosalkoruusu-yrtillä. Voide on koostumukseltaan öljyistä ja väriltään kellertävää. Ulkonäöltään se muistuttaa Carmex-huulivoidetta. Beauty Balmia on testattu lähinnä poikaystävän kasvoille kuivan hilseileviin kohtiin, joihin se auttoi hetkessä. Vaikutus ei kuitenkaan ole pitkäkestoinen, vaan vaatii päivittäistä rasvausta. Tuoksu voiteessa on hajuttomuudesta huolimatta aika yrttinen.

Ostaisinko? Ehkä.

Onko Herbfarmacy tuttu? Kiinnostaako "Miniarviot"-sarja?

2 kommenttia: