Sivut

14. kesäkuuta 2015

Lushin hiustikkari

Lushin Tangled Hot Oil -hiushoito on uuden uutukainen tuote. Se kehitettiin monen muun tuotteen lisäksi, kun Lushin uuteen jättimyymälään briteissä tarvittiin uusia tuotteita myyntiin, kun hyllytilaa oli niin valtavasti. Olisipa muuten niin mahtavaa käydä viereilemassa tuolla kyseisessä liikkeessä! Hiustikkareita on tällä hetkellä myynnissä ainakin Lushin liikkeessä Mannerheimintiellä ja lushin nettikaupassa, mutta tietääkseni tuotetta myydään vain rajoitettu erä.


Tangledin lisäksi Lushilla on myynnissä kurittomille kiharoille tarkoitettu Kinky Hot Oil ja rasittuneille hiuksille Damaged Hot Oil. Tangled on tarkoitettu pitkille ja hennoille hiuksille. Se sisältää vaikuttavana ainesosana muun muassa oliiviöljyä. Tuotteen tuoksu tulee kuitenkin jasmiinista ja appelsiininkukasta, jotka yhdessä muodostavat huumaavan ihanan tuoksun.


Tuote on saanut inspiraatiota belgialaisesta tavasta sulattaa tikun päässä olevaa suklaata kaakaoksi kuuman maidon tai veden kanssa. Hiustikkari toimiikin samalla tavalla eli sitä sulatetaan pikkuhiljaa kuumaan veteen. Tikkari kannattaa laittaa pieneen mukiin ja kaataa sen jälkeen pikkuhiljaa kuumaa vettä sen päälle. Hoitoaineesta leijailee jo valmistusvaiheessa ihana, makea tuoksu.


Hoidosta riittää oman kokemukseni mukaan pitkille ja paksuillekin hiuksille 2-3 käyttökerraksi, joten tikkarista kannattaa sulattaa aina kerrallaan vain osa. Kun valmis hoitoaine jäähtyy, se alkaa hieman jähmettyä taas. Käytettyä tikkua on helppo säilyttää esimerkiksi paperipussissa hiushoitojen välillä tai haluteessan voi valmistakin hoitoainetta säilyttää mukissa jääkaapissa, jossa se säilyy noin viikon verran. Valmis öljyhoito on paksua ja jogurttimaista. Sitä hierotaan kuiviin hiusten pituuksiin ja annetaan vaikuttaa noin 20 minuuttia. Tämän jälkeen hiukset pestään normaalisti shampoolla ja perään voi vielä halutessaan laittaa hoitoaineen.


Kokemuksena Hot Oil -hoito oli jännä ja mukava. Tikkarin sulattelu oli hauskaa puuhaa, vaikka enemmän aikaa siihen meni kuin perus hiusnaamion päähän lykkäämiseen. Hoitoaine ei jättänyt hiuksia mitenkään raskaiksi, vaikka öljypohjainen olikin. Luulen, että Damaged-hoito olisi kuitenkin saattanut olla passelimpi valinta kuiville ja rasittuneille latvoilleni. Kevyemmällä Tangledilla hoitava vaikutus jäi aika pieneksi. Öljyvaikutteiseksi hoidoksi tämä oli kuitenkin hyvä, koska tällä hetkellä tuntuu etten muilla kuin silikoneilla saa hiusteni latvoja sileämmiksi.

Oletko testannut Hot Oil -hoitoja?

Tuote on saatu blogiin testiin.

4 kommenttia:

 1. En ole, mutta onpa jännän kuuloinen tuote.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli niin hauska käyttää! Vähän erilaista hemmottelua :)

   Poista
 2. Onpa hauska tuote. :) Lushilla on kyllä ihania tuotteita, mutta harvemmin raaskin niitä ostaa. Löysin tuollaisen Wholly Hemp -palvelun, josta saa kuukausittain helposti kotiin ihania luonnonkosmetiikkatuotteita, esittelin sen blogissani. :) Kiva blogi sinulla, liityin lukijaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa! Wholly Hempistä en ole kuullutkaan :)

   Poista