Sivut

20. kesäkuuta 2015

Environin ihonhoitoa

Toivottavasti kaikilla on ollut rentouttava ja mukava juhannus! Kirjoittelin vähän aikaa sitten Estelina Oy:n järjestämästä bloggaajatapahtumasta, jossa tutustuin paremmin eteläafrikkalaiseen Environ-ihonhoitosarjaan. Pienten näytteiden verran olin merkin tuotteita aiemmin testannut, mutta nyt sain tapahtuman kautta maahantuojalta useamman tuotteen testiin. Minulla oli Environista kuulemieni asioiden vuoksi kovat odotukset sarjalle, enkä joutunut pettymään.Pääpointit Environin ihonhoidossa ovat siis nämä: sarja taistelee ympäristön aiheuttamia, kuten ilmansaasteiden ja UV-säteilyn lisääntymisen aikaan saamia, vaurioita vastaan runsaasti A- ja C-vitamiineja sekä muita antioksidantteja sisältävillä tuotteilla. Environin perusihonhoitosarja Advanced Vitamin Skin Therapy (AVST) sisältää juuri noita tehoaineita ja se pyrkii suojaamaan, säilyttämään ja auttamaan ihoa itseään korjaamaan ja ylläpitämään normaaleja toimintojaan. Sarja sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. 


Esittelyssä ovat nyt AVST-sarjan aloitusvoide kasvoille, vartalonhemmottelupaketti ja elvyttävä kasvonaamio. Environin pakkausten ulkonäkö kielii laadusta ja konstailemattomasta, mutta tehokkaasta sisällöstä. Virtaviivaiset pakkaukset ovat mieleeni ja tuntuvat jämäköiltä ja toimivilta. Värimaailma on yksinkertainen ja harmoninen: paljon valkoista, tehovärinä oranssia ja hopeaa tuomassa ylellisyyden tuntua. Hygieenisyydestä ei ole tingitty: kasvoide on pakattu pumppupulloon ja purkissa olevan kasvonaamion mukaan on laitettu spaatteli, jolloin purkin sisältöön ei tarvitse koskea sormin.


AVST 1 on Advanced Vitamin Skin Therapy -sarjan aloitusvoide kasvoille. Voide sisältää matalan pitoisuuden A- ja C-vitamiinia. Voide sopii A-vitamiinin käyttöä aloitteleville ja herkälle iholle. Idea AVST-voiteissa on, että kun iho on tottunut matalampipitoiseen A-vitamiinivoiteeseen, siirrytään pikkuhiljaa tehokkaampiin voiteisiin, joissa A-vitamiinipitoisuus on korkeampi ja ne ovat myös tehokkaampia ihon suojaamisessa ja vaurioiden korjaamisessa. AVST-voiteita on yhteensä viisi, joista viidennessässä on siis korkein pitoisuus A-vitamiinia. AVST 3:sta eteenpäin voiteet sisältävät myös kollageenin ja elastiinin tuotantoa edistäviä peptidejä.

Alkuun en oikein innostunut AVST-voiteista, kun en oikein ymmärtänyt niiden tarkoitusta. Nykyään olen kuitenkin vakuuttuneempi ja jos jotain Environin esittelytilaisuudesta opin, niin aion ehdottomasti kiinnittää jatkossa enemmän huomiota auringolta suojautumiseen. AVST-voiteen sisältämä A-vitamiini sekä ehkäisee että korjaa auringon aikaansaamia vaurioita iholla. Voiteen käyttö kannattaa aloittaa mahdollisimman nuorella iällä, mutta ei vanhempanakaan ole liian myöhäistä. Voide sopii aamu- ja iltakäyttöön. Se on koostumukseltaan kevyttä, joten se sopii kaikille ihotyypeille ja oikein kuivalla iholla voidaan lisäksi käyttää Intensive-sarjan Super Moisturiser+ -voidetta.


AVST Body Pamper Packiin kuuluu pienet pullot AVST-sarjan Hydrating Lotionia ja Body Oilia. Tuotteet on tarkoitettu pääasiassa käytettäväksi vartalolle, mutta Body Oilia voi testata halutessaan myös kasvojen iholle. Vähän harhaanjohtavasti nimetty Hydrating Lotion on pH-tasapainotettu keskivahva AHA-happovartaloneste. Se kuorii ihoa kevyesti pehmentäen karheita ja kuivia ihoalueita. Hydrating Lotionia tulee käyttää yhdessä Body Oilin tai sarjan toisen kosteuttajan, Body Creamin, kanssa. Body Oil on kevyt, hoitava vartaloöljy, joka sisältää A-, C- ja E-vitamiinia. Öljy sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisen hyvin auringon vaurioittamalle iholle. 

Tämän kaksikon käytin jo loppuun. Mielipiteeni niistä on vähän ristiriitainen. Toisaalta molempia oli miellyttävä käyttää, mutta kahden tuotteen levittäminen päivittäin oli hieman työlästä. Hydrating Lotion ja Body Oil kyllä imeytyvät nopeasti, joten ajallisesti niiden laittamiseen tuskin kuluu sen enempää aikaa kuin yhden paksumman tuotteen levittämiseen. Tuotteissa oli tosi jännä tuoksu, josta en oikein päässyt perille, että mikä se oli. Yhtä kaikki ihan miellyttävä tuoksu. Hydrating Lotion välillä pisteli hieman iholla, mikä johtuu sen sisältämästä AHA-haposta. Jännä tuote kyllä; kuoriva, mutta iholle jätettävä. Body Oil oli tavallisen oloista vartaloöljyä, joka toimi hyvin yhteen Hydrating Lotionin kanssa.


Revival Masque sisältää ihoa uudistavia happoja, joilla ihosta tulee kuulas, pehmeä ja nuorekas. Naamiota voidaan käyttää kahdella tapaa. Iltapuhdistukseen jälkeen naamio levitetään kasvoille ja annetaan vaikuttaa 20 minuuttia, jonka jälkeen se pestään pois. Tämän jälkeen kasvoille levitetään kosteusvoide, esimerkiksi AVST 1. Toisella tapaa sitä voidaan käyttää yönylinaamiona, jolloin sitä levitetään ohut kerros jo 20 minuuttia vaikuttaneen kosteusvoiteen päälle, jätetään yöksi vaikuttamaan ja pestään aamulla pois.

Olen käyttänyt naamiota yön yli, koska se kätevämpää kun sitä ei tarvitse pestä pois. Naamio tuntuu iholla kevyeltä ja se tuntuu samantien napakoittavan ihoa. Aamulla iho on kuulas ja siisti. Mitään valtavia vaikutuksia en ole huomannut, mutta tuon kuulauden kyllä. Vanhemmalla iholla aikaan saadaan varmasti näkyvämpiä muutoksia.   

Jälleenmyyjät Environin tuotteille.

Postauksen tuotteet saatu blogin kautta testiin.

4 kommenttia:

 1. Vielä en ole näitä ehtinyt testata, mutta sarja vaikutta erittäin laadukkaalta ja vakuuttavalta. Ajattelin että odotan näiden kanssa syksyyn, no koska syksyllä tuppaan näyttämään aina kaamealta ja iho tarvitsee järeämmät aseet. :)

  Kivaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on vielä AVST 1 korkkaamatta, mutta vähän siihen tuntumaa sain jo aiemmin käytetystä näytepussukasta, oikein hyvältä vaikutti. Mä ajattelin taas, että ainakin ton AVST 1:n käyttö kannattais alottaa näin kesällä, kun A-vitamiini myös suojaa auringolta. Se on seuraavana jonossa kunhan saan edellisiä voiteita kaapeista vähenemään. :) Mukavaa sunnuntaita!

   Poista
 2. Itse en ole vielä ehtinyt tuota voidetta testaamaan, mutta naamiota oli pakko. Tykkäsin siitä kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naamio oli kyllä yllättävän kiva, jopa nuorelle iholle. Iho näytti ja tuntui hyvältä :)

   Poista