Sivut

27. toukokuuta 2015

Yhteenveto Love Lula Beauty Boxista

Tässä tulee nyt sitten lupaamaani yhteenveto brittiläisestä Love Lula Beauty Boxista. Love Lula Beauty Box on siis kerran kuukaudessa ilmestyvä kauneusboksi, joka sisältää luonnonkosmetiikan tuotteita. Suurin osa tuotteista on ihonhoitoon liittyviä, mutta on mukana joskus ollut myös meikkituotteita. Boksin tuotteita ei voi tietää etukäteen, vaan sisältö on aina yllätys.

Boksia voi tilata Suomeen kolmen kuukauden tai vuoden erissä. Kolmen kuukauden tilauksen hinta on 52,5 puntaa eli 74 euroa. Boksi on siis suhteellisen hintava, mutta sen sisältö on laadukas. Luonnonkosmetiikasta kiinnostuneille tämä boksi on erityisen kiva juttu, koska sen myötä pääsee tutustumaan tuotteisiin joita ei välttämättä muuten osaisi ostaa. 


Maaliskuun boksissa oli kasvojen puhdistusöljy, silmänympärysseerumi, vartalo- ja sheivaussaippua, kasvosaippua, vartaloöljynäyte sekä näytepussukat yö-, päivä- ja silmänympärysvoiteista. Acorellen puhdistusöljy on päässyt säännölliseen käyttöön ja siitä on jo kohta puolet kulunut. Silmänympärysseerumin ja vartalosaippua arvoin pois kevätarvonnassani. Dudu-Osunin kasvosaippua on myös tällä hetkellä käytössä, mutta siihen en ole erityisesti ihastunut. Mádaran näytteet annoin äidilleni ja vartaloöljynäyte on vielä käyttämättä, mutta lähtee pian reissuun mukaan. Boksin paras tuote oli Acorellen puhdistusöljy.


Huhtikuun boksissa oli kasvovesi, käsivoide, kasvonaamionäyte sekä viisi erilaista näytepurkkia kangaspussukassa. Mádaran kasvovesi on ollut ahkerassa käytössä ja siitä olen tykännyt. Käsivoide ei ole vielä ollut käytössä, mutta pääsee pian laukkuuni edellisen voiteen loppuessa. Kasvonaamionäytteen arvoin pois arvonnassa. Herbfarmacyn pikku purkit ovat tällä hetkellä testauksessa ja niistä kirjoittelen vielä erillisen postauksen. Boksin paras tuote oli Mádaran kasvovesi, mutta tykkäsin myös kovasti Figs & Rougen käsivoiteesta ja Herbfarmacyn näytteistä. Tämä oli ehdottomasti suosikkiboksini näistä kolmesta, sisältö oli ihan mahtava!


Toukokuun boksissa oli kuoriva vartalosaippua, päivävoidenäyte, yleisvoide kasvoille ja vartalolle, näyte irtoteestä ja huulivoide. Kuoriva saippua, monitoimivoide ja huulivoide odottelevat vielä käyttöön ottoa. Päivävoidenäytteen annan äidilleni. Irtoteen käytin jo loppuun ja se oli ihan hyvää, mutta ei mitenkään erikoista. Tämä boksi oli vähän tylsä, mutta sisältö oli kuitenkin laadukas ja täynnä käyttötuotteita.

Jokaisessa boksissa oli vähän eri tuotteita eikä päällekäisyyksiä ollut kovin paljon kolmen kuukauden aikana. John Masters Organicsilta tuli kaksi vartalosaippuaa, vaikka ne ominaisuuksiltaan erilaisia olivatkin. Toisen tilalle olisin kuitenkin toivonut jotain muuta tuotetta. Huhtikuun ja toukokuun bokseissa tuli molemmissa tuotteet Figs & Rougelta, mutta ne olivat keskenään erilaisia niin se ei haitannut. Myös Reniltä tuli peräkkäisinä kuukausina tuotteet. Parasta kolmen tilauskuukauden aikana boksissa olivat jokapäiväisessä käytössä kuluvat perustuotteet, kuten puhdistusöljy, kasvovesi, käsivoide ja huulivoide. Vähiten pidin palasaippuoista, joita tuli kolme kappaletta. Myös anti-age-tuotteiden paljous ärsytti vähän.

Luulen, että jään kyllä kaipaamaan tätä boksia. Oli todella kiva, että kaikki boksin tuotteet olivat minulle melko tuntemattomilta merkeiltä, joten aina tuli paljon uutta kivaa boksin kautta tutuksi. Lisäksi plussaa siitä, että tuotteita voi tilata myös nettikaupasta, joten hyväksi havaittua tuotetta saa helposti lisää. Jokaisen boksin mukana tulee aina myös alennuskoodi, jolla saa kyseisen kuukauden tuotteiden merkeistä -20% kuukauden loppuun. Love Lulan nettikaupassa ei ole postikuluja. Luulen kyllä tilaavani Love Lula Beauty Boxia myös jatkossa, sen verran tästä pidin.

Kiinnostaisiko näiden kolmen kuukauden perusteella tilata Love Lula Beauty Box?

4 kommenttia:

 1. Aa, tosiaan tekisi mieli edelleenkin tilata, mutta nyt on taas kaapit niin pullollaan kosmetiikkaa, ettei oikein viitsi. No jos heinäkuusta alkaen kun on synttärit..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää ois kyl hyvä synttärilahja kun riittää iloo useemmaks kuukaudeks :) Katotaan millon mäkään raaskin tilaa tän uudelleen, mut eiköhän vielä joskus.

   Poista
 2. Alkoi kyllä kiinnostaa tuo kyseinen boksi! Mielenkiintoisia tuotteita ja merkkejä :) Kunhan tämä oma rahatilanne tästä jossain vaiheessa hieman paranee niin täytyy ihan tosissaan harkita tuon tilaamista! Kiitos mielenkiintoisesta postauksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta palautteesta! Suosittelen kyllä jos hinta ei ole este, tää boksi on kivan huoliteltu ja laadukas :)

   Poista