Sivut

4. toukokuuta 2015

TK Body Balancen suklaakasvohoito

Kävin ennen kuun vaihdetta TK Body Balancella rentouttavassa suklaakasvohoidossa. TK Body Balance on hieroja ja SKY-CIDESCO & CIDESCO SPA kosmetologi Tea Kukkosen vuonna 2007 perustama yritys. En ollut piiiitkään aikaan käynyt kasvohoidossa, joten ajattelin nyt varata ajan kun huomasin, että jotkut hoidot sai puoleen hintaan harjoittelijan tekemänä. Opiskelijabudjetilla kun ei muuten hirveästi kauneushoidoissa raaski käydä.

Suklaakasvohoitoa kuvaillaan kauneushoitolan nettisivuilla näin: "Superrentouttava erikoishoito stressiä ja saasteita vastaan. Kaakaon sisältämät flavonoidit toimivat antioksidantteina iholle. Tuo iholle kirkkauden, uskomattoman pehmeyden sekä rentouttaa täydellisesti. Sopii kaikille ihotyypeille." Suklaahoito kestää noin 75 minuuttia ja maksaa 75 euroa. Hoito tehdään kokonaan ihanan ranskalaisen kosmetiikkamerkin, Bernard Cassieren, tuotteilla. Olen kirjoittanut aiemmin kyseisen merkin tuotteista täällä.


Hoidon teki siis minulle Tean harjoittelija Melissa, joka on 1. vuoden kosmetologiopiskelija. Hoidon aluksi asetuttiin makaamaan selälleen hoitopöydälle, jonka jälkeen koko kroppa peiteltiin pyyhkeillä. Hoito aloitettiin puhdistamalla kasvot herkälle iholle tarkoitetulla puhdistusemulsiolla. Emulsio poistettiin kasvoilta lämpimällä vedellä kostutetuilla pesukintailla. Tämän jälkeen kasvoille levitettiin siveltimellä suklainen kaakaokuorinta ja sen jälkeen sitä vielä hierottiin ihoon käsin. Kuorinta poistettiin pesukintailla.

Seuraavaksi kasvoille levitettiin vitamiinipitoinen "nektari" eli kasvoseerumi vaikuttamaan kasvohieronnan ajaksi. Sitten kasvoille laitettiin kaakaovoita ja hierottiin erilaisin sivelevin liikkein. Kasvoille ikään kuin piirreltiin ympyröitä ja kaaria sekä joitakin kohtia paineltiin. Kasvohieronta oli monella tapaa erilaista kuin perinteinen hieronta ja sen tekemisessä ei käytetty juurikaan voimaa. Hieronnan jälkeen kaakaovoi ja seerumi poistettiin kasvoilta taas pesukintailla.


Sitten hoidon herkullisimpaan osaan eli suklaanaamioon. Naamio lämmitettiin lämpimässä vedessä, koska se on tavallisessa muodossaan kuten suklaata, eli kiinteää. Naamio onkin 60 prosenttisesti oikeaa suklaata. Lämmin naamio levitettiin iholle siveltimellä ja jätettiin sen jälkeen vaikuttamaan joksikin aikaa. Silmänympärysiholle laitettiin myös vaikuttamaan oman aineensa ja silmille laitettiin kosteat laput. Naamion vaikuttaessa niskaa ja hartioita hierottiin jälleen kaakaovoilla.

Naamio poistettiin lopuksi huolellisesti pesukintailla. Tämän jälkeen kasvot puhdistettiin kasvovedellä, niille laitettiin jälleen "nektari" ja sen jälkeen kosteusvoide. Kosteusvoiteen imeytyessä päänahkaa hierottiin. Kokonaisuutena hoito oli oikein rentouttava elämys. Kasvojen iho tuntui hoidon jälkeen virkistyneeltä ja pehmoiselta. Iholla säilyi pitkään hoidon jälkeenkin vielä suklainen tuoksu. 

Miltäs suklaakasvohoito kuulostaa? :)

2 kommenttia:

 1. Oi kun kuulostaa ihan taivaalliselta!:)


  Riikka // http://riikkaamalia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä sekä TK Body Balancea että Bernard Cassierea!

   Poista