Sivut

24. toukokuuta 2015

The Body Shop Fijian Water Lotus

Olen kevään myötä alkanut kiinnostua yhä kevyemmistä ja raikkaammista tuoksuista. Selkeät sitrustuoksut eivät kuitenkaan ole houkutelleet, vaan pehmeämmät merihenkiset vesituoksut ovat vallaneet tilaa kylpyhuoneeni kaapeista. Tähän The Body Shopin Fijian Water Lotukseen ihastuin kertaheitolla, mutta kesti monta tuoksuttelukertaa ennen kuin tuoksu lopulta lähti matkaani. Onneksi lähti! 

Harkitsin pitkään EdT:n ja tämän vartalotuoksun välillä, mutta tässä tapauksessa hinta ratkaisi ja otin tämän. Vartalotuoksussahan tuoksu on huomattavasti miedompi, eikä niin kestävä kuin EdP:ssä tai EdT:ssä. Vartalotuoksuksi Fijian Water Lotuksessa on kuitenkin yllättävän voimakas ja kestävä tuoksu.  


Tuoksusta minulle tulee mieleen yksi kaikkien aikojen suosikeistani: Biotherm Eau Océane. Katsastin vähän tuoksujen nuotteja, eikä niissä sitten olekaan muuta yhteistä kuin sitruksinen alkutuoksu. Jännää miten kuitenkin mieleni yhdistää ne toisiaan muistuttaviksi. Fijian Water Lotus tuoksuu minun nenääni kevyesti kukkaiselta, mutta ensisijaisesti merellisen raikkaalta. Ruusua tai ensi- ja pohjatuoksussa olevia sitruksia en oikeastaan erota, mutta tuoksunenäni ei olekaan kovin harjaantunut.

Tuoksun nuotit:

Ensituoksu - mandariini
Sydäntuoksu - lootus, damaskoksen ruusu, merinuotit
Pohjatuoksu - litsiluumu (litsea cubeba)


Voisin kuvitella käyttäväni Water Lotusta erityisesti kesäkuumalla ulkoillessa tai rannalla. Tuoksulla on minuun virkistävä vaikutus, mutta se myös vetoaa pienellä makeudellaan. Sanoisin tuoksua helposti lähestyttäväksi ja monelle sopivaksi. Se on merellisessä eksoottisuudessaan kukkaisten ja sitruksisten vivahteiden vuoksi kuitenkin mukavan helppo kesätuoksu, johon ei kyllästy nopeasti, vaan tulee tartuttua yhä uudestaan. Vartalotuoksun hinta on 16,30e.

Mikä on sinun kesätuoksusi?

2 kommenttia:

  1. Multa löytyy sama tuoksu ja tykkään kovasti! On sopivan raikas ja mieto tuoksu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että sultakin löytyy :) Tää on niin helppo, mutta kans niin kiva tuoksu!

      Poista