Sivut

7. toukokuuta 2015

Hauskaa Dr. Hauschkalla

Postaukseni Jane Iredalen bloggaajaillasta on ollut yksi blogini luetuimpia postauksia, joten tästä päättelen, että teistä lukijoista on mukava kuulla bloggaajille järjestetyistä mainostapahtumista. Kun vielä olen itsekin niistä lyhyellä kokemuksellani kovasti pitänyt, niin jatketaanpa sitten juttua kertomalla Dr. Hauschkan maahantuojan Itu Biodyn Oy:n järjestämästä illasta Annalan puutarhalla.


Annala oli ympäristöineen kaunis, vaikka siis sisätiloissa vietimmekin koko tilaisuuden. Tilaisuus oli vanhassa puurakennuksessa, joka sopi tunnelmaltaan hyvin Dr. Hauschkan tyyliin. Ensimmäisenä tilaisuudessa saatiin alkumaljat, joissa ei siis ollut alkoholia vaan applsiinimehun ja kivennäisveden sekoitusta (näkyvät viimeisessä kuvassa).Paikan päällä moikkailtiin vanhoja bloggaajatuttuja ja tutustuttiin uusiin. Meille oli varattu tilaisuuteen myös salaattibuffet, jossa oli tarjolla salaattien lisäksi myös Frankenberger-kasvisbratwursteja, jotka olivat tosi hyviä. Tarjolla oli myös kahvia ja teetä sekä erilaisia kauniita suklaita. Kaikki illan aikana tarjotut ruoat ja juomat olivat luomutuotantoa.Syömisen jälkeen saimme kuulla Itu Biodynin toimitusjohtajalta, Marikalta, hieman Dr. Hauschkasta yrityksenä sekä kevään uutuustuotteista. Dr. Hauschka on tunnettu siitä, että uusia tuotteita kehitellään harvoin ja toisaalta vanhoja ollaan usean vuosikymmenen aikana lopetettu vain ihan pari. Tänä keväänä Dr. Hauschkalta ovat kuitenkin jo tulleet uudistetut meikkivoiteet sekä yöseerumi. Kesän alussa tulevat vielä myös uudistetut deodorantit.

Illan pääohjelmana olivat työpajat, joissa päästiin itse testaamaan kuinka Dr. Hauschkan tuotteita käytetään oikeaoppisesti. Työpajoja oli kolme: yksi kasvoille, toinen käsille ja jaloille ja kolmannessa olivät kaikki ihonhoitotuotteet. Myöhemmin tutustuimme vielä ihonhoitopuolen lisäksi meikkeihin.Meidät jaettiin kolmeen ryhmään ja ensimmäisenä menimme ryhmämme kanssa kasvopisteelle. Siellä oli tehtävänä puhdistaa kasvot käyttäen ensin puhdistusemulsiota, jolla poistettiin meikki kasvoilta ja sitten puhdistusvoidetta, joka syväpuhdisti ihon. Apuna käytettiin myös puhdistussientä, jonka paisumista litteästä pakkausmuodosta paksuksi sieneksi oli hauska seurata. Lopuksi valittiin iholle sopiva voide. Minua kiinnosti Melissa-päivävoide, joka tuoksuu ihanan sitruunaiselta. Voide rauhoittaa ihoa ja palauttaa sen luonnollisen tasapainon rasvaisten ja kuivien alueiden välillä. Juuri sitä mitä ihoni yleensä kaipaakin!Seuraavalla pisteellä tehtiin käsi- ja jalkakylpyjä. Itse valitsin jalkakylvyn, mutta onnistuin laskemaan itselleni liian kuuman veden, joten jalkakylpy ei sitten ollutkaan kovin rentouttava kokemus. :D Kylpyyn sai valita mieleisensä tuoksuisen kylpyöljyn. Vaihtoehtoja olivat raikas sitruuna-sitruunaruoho, rauhoittava suo-laventeli, tasapainottava ruusu ja hemmotteleva manteli. Valitsin ruusun, joka tuoksui hennosti aidolta ruusulta. 

Dr. Hauschkan tuoksumaailma tulee pääasiassa luonnosta saatavista eteerisistä öljyistä, eivätkä ne sisällä synteettisesti valmistettuja tuoksuaineita. Tämän ansiosta tuoksut ovat sellaisia kuin luonnossakin ovat; voimakkaita ja puhtaita ilman teollisia vivahteita. Jalkakylvyn lopuksi testasin jalkoihini rosmariinin tuoksuista jalkavirkistettä ja jalkavoidetta, joiden tuoksu oli aivan ihanan metsäinen.Kolmannella pisteellä olivat esillä Dr. Hauschkan kaikki ihonhoitotuotteet (kuvassa eivät näy kaikki), joita on myynnissä yhteensä jopa 89. Sieltä poimin itseäni kiinnostaviksi tuotteiksi muun muassa mahtavassa suihkepullossa olevan kasvoveden, raikkaana suihkeena olevan tehokuurin herkälle iholle sekä Med-sarjan viilentävän ja rauhoittavan huulivoiteen.Viimeisellä pisteellä tutustuttiin Dr. Hauschkan meikkipuoleen. Sieltä kiinnostavimpana jäivät mieleen tuuheuttava ripsiväri, huulikiillot ja hoitavat Novum-huulipunat. Uutta meikkivoidetta olen kerennytkin jo testata ja voinpa nyt kertoa ensifiilikseni siitä. Meikkivoiteessa yllätti ensimmäisenä tuoksu, joka miellytti omaa nenääni. Itse haistoin sen miedon yrttisenä. Meikkivoide sulautuu hyvin iholle, mutta paikoittain rullautuu yhdessä alla käyttämäni ACO:n päivävoiteen kanssa. Peitoltaan voide ei minulle riitä yksinään, mutta olen huomannut sen olevan mainio yhdessä Jane Iredalen mineraalimeikkipohjan kanssa. Illan lopuksi saimme mukaamme pienet lahjakassit. Tapahtuma oli kokonaisuutena oikein mukava ja neljätuntinen hujahti nopeasti. Kiinnostuin tapahtuman aikana monista uusista tuotteista ja toisaalta huomasin taas mitkä eivät olleet minua varten. Jatkan testailua saamieni tuotteiden parissa ja ehkäpä tekin kuulette niistä jossain vaiheessa. Tänään olisi taas vuorossa Estelina Oy:n järjestämä Jane Iredale-ilta, kivaa. :)

Kiinnostaako lukea lisää bloggaajatapahtumista?

7 kommenttia:

 1. Huh, tarkoitukseni oli lisätä tähän tuo kommenttini mielenkiintoisesta illasta. Lipsahti väärään tekstiin. Mutta kiva päästä mukaan edes kuvien muodossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin kommenttisi arvontavoittaja-postauksessa. Tervetuloa seurailemaan blogia, eiköhän näitä postauksia vielä tule lisää.

   Poista
 2. Ois kyllä kiva joskus itsekin päästä käymään tällaisissa tapahtumissa:)
  Ja näistä on kyllä tosi mielenkiintoista lukee!:)

  Riikka // http://riikkaamalia.blogspot.fi

  VastaaPoista