Sivut

6. maaliskuuta 2015

Jane Iredalen mineraalimeikit

Kirjoitin aiemmin Jane Iredalen bloggaajien kutsuillasta, jossa kävin reilu viikko sitten. Nyt esittelen tilaisuudesta saamani kultaisen goodie bagin sisällön. Osa ilahdutti kovasti, mutta osa taas ei osunut niin nappiin. Kassin sisältö näytti seuraavalta:

Niin kauniita ja ylellisen näköisiä pakkauksia! Mukana oli puristemeikkipohja, kosteussuihke, huulikiilto, näyte nestemäisestä luomiväristä sekä pienet näytteet Environ-nimisen merkin kosteus- ja silmänympärysvoiteista. PurePressed Base Mineral Foundation
Lahjakassin sisällöstä kiinnostavin oli ehdottomasti kauniiseen kultaiseen rasiaan pakattu, puristemuotoinen meikkipohja. Sain lämpimän sävyisen Warm Silkin, joka osoittautui hyvin ihoni sävyyn sopivaksi. Olin melko epäluuloinen meikkipohjaa kohtaan, koska ajattelin ettei se voi millään olla makuuni tarpeeksi peittävä. Päänvaivaa aiheutti myös siveltimen valinta: en omista mitään meikkivoiteen tai puuterin levitykseen sopivaa sivellintä, mutta en halunnut levittää meikkiä pakkauksen mukana tulleella vipallakaan.

Lopulta päädyin Idun Mineralsin viistopäiseen ja superpehmeään poskipunasiveltimeen, jolla levitys onnistuikin aika näppärästi. Sudin meikkipohjaa kasvoille ensin varovaisesti, mielessä varoituksen sana siitä miten hiemankin kostea iho voi imaista meikin ja jäädä epätasaiseksi iholle. Pelko oli kuitenkin turha ja pian sudin jo rohkeammin meikkiä naamaan. Ahkeralla kerrostuksella meikkipohjasta tulikin mieleeni lähes tarpeeksi peittävä ja myöhemmin meikin tasoittuessa vielä iholle paremmin, olin jo niin vaikuttunut luonnollisen näköisestä lopputuloksesta ettei pari läpikuultavaa arpea haitannut. 

Hyvänä ja parhaana puolena meikkipohjassa oli ehdottomasti luonnollinen, mutta peittävä lopputulos sekä yhdessä kosteussuihkeen kanssa käytettynä saatu hyvä kestävyys. Meikkipohjassa on myös SPF 20 UVB/UVA -aurinkosuoja, mikä on myös hyvä juttu. Huonona puolena mainitsisin ajan, joka pohjan levittämiseen menee. Kiireisinä arkiaamuina minulla on harvoin noin paljon aikaa uhrattavissa pelkän meikkipohjan levittämiseen. Mutta jos aikaa on, näyttää lopputulos todella kauniilta. Tämä jää minulle käyttöön! PureGloss Lip Gloss
Lisäksi kassissa oli huulikiilto, josta aluksi ilahduin. Pian kuitenkin totesin ettei sävy ole yhtään minua varten, joten tämän annan varmaan eteenpäin. Sävy oli siis Beach Plum, joka on kimaltava, rusehtavan pinkki sävy. Huulilla kiilto tuntuu melko kestävältä, mutta ei häiritsevän tahmealta. Tuntuma oli kyllä oikein hyvä, mutta talvella tykkään ylipäätään käyttää huulituotteita, jotka tuntuvat hoitavammilta tai sitten pirteän värisiä huulipunia, joita ei kovin montaa kertaa päivän aikana tarvitse lisätä.

Huulikiillossa oli makea, hedelmäinen tuoksu. Tuoksussa on tarkoitus olla karhunvatukkaa ja granaattiomenaa, mutta itse en niitä tunnistanut. Harmi ettei tämä nyt oikein napannut. Luulen, että saattaisin pitää enemmän Iredalen Just Kissed Lip and Cheek Stainista. Näytteet: Environ AVST 1 Moisturizer ja AVST Eye Gel
Näitä en ole vielä testannut, mutta lueskelin tästä minulle aivan tuntemattomasta merkistä hieman. A-vitamiinin vaikutuksiin perustuvan hoitosarjan on kehittänyt eteläafrikkalainen plastiikkakirurgi Desmond Fernandes, joka tutki alunperin melanoomaa ja A-vitamiinin tehoa sen parantamisessa. Myöhemmin Fernandes kehitti ihonhoitosarjan, joka korjaa auringon aiheuttamia vaurioita A-vitamiinin avulla.

AVST- eli AdvancedVitamin Skin Therapy -sarjaa valmistetaan viitenä eri vahvuutena, joita on tarkoitus käyttää portaittain siirtyen vähitellen kohti vahvempia voiteita. Voiteissa on eri määrät A- ja C-vitamiinia, joihin ihoa totutetaan pikkuhiljaa. Saamistani näytteistä AVST1 Moisturizer on sarjan aloitusvoide, joka sopii myös herkälle iholle. Siinä vitamiinipitoisuudet ovat vielä melko matalat. AVST Eye Gel taas on sarjan silmänympärysvoide. Se on suunniteltu ohuelle silmänympärysiholle ja sisältää runsaasti antioksidantteja. En osaa sanoa uskonko kaikkiin merkin terveysväittämiin, mutta kiinnostuneena testailen näitä näytteitä.

Näyte: Eye Shere Liquid Eye Shadow
Nestemäinen luomiväri oli minulle uusi tuttavuus, jonka kestävyyttä rasvoittuvilla luomillani epäilin alusta asti. Sävy Gray Silk on kaunis, hohtava hopeanharmaa. Swatchattuna se näytti oikein kivalta ja mielelläni kokeilin sitä luomillenikin. Valitettavasti pelkoni pysyvyydestä piti paikkansa ja päivän päätteksi olivat luomivärit kasautuneet rumasti luomivakoon. Pohjustajana minulla oli käytössä Urban Decayn Primer Potion. 

Annoin Eye Sherelle myöhemmin vielä toisen mahdollisuuden, jolloin levitin pohjustetuille ja puuteroiduille luomille ohuemman kerroksen luomiväriä. Lopputulos ei ollut illalla ihan niin paha kuin edellisellä kerralla, mutta kyllä väri taas kasautui luomivakoon. Lisäksi silmäluomet tuntuivat koko päivän todella kuivilta; en osaa sanoa johtuiko se luomiväristä vai meikkipohjasta, jolla luomet puuteroin, mutta tunne oli epämiellyttävä. Ei ole tämä luomivärikään siis minun heiniäni.Balance Hydration Spray
Viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä kassista löytyi Balance-kosteussuihke, jota voi käyttää meikin alla ihon kosteuttamiseen tai meikin kiinnittämiseen sen ollessa valmis. Suihkeen koostumus on erityisesti omiaan auttamaan ihon öljyn tuotannon sekä sen ph:n tasapainottamisessa. 

Testatessani suihketta haiston siinä heti ihanan appelsiinisen tuoksun. Suihke sisältääkin muun muassa eteeristä appelsiiniöljyä ja appelsiinin kuoriuutetta. Olen tykännyt suihkeesta paljon; se on ihan lyömätön pari PurePressed-meikkipohjalle ja tuoksun vuoksi suihketta on erityisen kiva käyttää. Se tuntuu iholla ihanan raikkaalta ja selkeästi kosteuttaa samalla kun kiinnittää meikin. 

Kuten arvostelustani käy ilmi, ehdottomat suosikkini lahjakassin sisällöstä olivat PurePressed Base Mineral Foundation ja Balance Hydration Spray. Ne jäävät minulla käyttöön erityisesti sellaisiksi aamuiksi, jolloin meikkipohjaan on aikaa panostaa ja itseä tekee mieli hemmotella. Jane Iredalen tuotteista minua houkuttaisi vielä kokeilla vaikka mitä muitakin tuotteita, kuten Liquid Minerals -värihelmipohjaa, muita kosteussuihkeita, HandDrink-käsivoidetta, ripsivärejä ja Just Kissed Lip and Cheek Stainia. Täältä voitte tekin käydä katsomassa mitä kaikkea Jane Iredalen kokoelmiin kuuluu. :) 


Mikä tuotteista kiinnosti sinua eniten?

Tuotteet on saatu blogin kautta testiin Jane Iredalen maahantuojalta Estelina Oy:ltä.

2 kommenttia:

  1. Hä, siis mun mielestä tuon meikkipohjan levittäminen on ihan supernopeaa! Mulla menee muutama sekunti, kun se on niin peittävää. Luulen, että se on tuosta siveltimestä kiinni. Esim. Ecotoolsilla on edullinen kabuki (jota itse muuten olen tuon pohjan kanssa käyttänyt).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hyvinkin olla siveltimestäkin kiinni, mut vertaan tota normi meikkivoiteen levittämiseen, johon mulla menee oikeesti minuutti. Että saan tarpeeks peittävää jälkee nii kyllä ton kerrostamiseen menee mulla aikaa.. Ja arkisin meikkaamiseen varaan yleensä sen 10-15 min, niin joka minuutti on tärkee. :)

      Poista