Sivut

22. helmikuuta 2015

Clarins ja vadelmarakkaus

Yksi suosikkituoksuni kosmetiikassa ja muutenkin on makeankirpeä vadelma. Siksi huokaisinkin syvään ihastuksesta kun kuulin, että Clarinsin kevätkokoelmaan on tulossa vadelman tuoksuinen huuliöljy. Tästä päästäänkin seuraavaan suosikkiaiheeseeni eli huulien hoitotuotteet. Ja se että markkinoille tuli jotain ihan uutta, sellaista kuin huuliöljy. Mahtavaa! Tein päätöksen hankkia tämä pieni vadelmainen huuli-ihanuus eli Clarinsin Instant Light Lip Comfort Oil hetkessä, sen pieneen kokoon nähden suurehkosta hinnasta huolimatta. 


Kiiltävässä kultaisessa korkissa näkyy kyllä harmittavan helposti sormenjäljet..

Huuliöljyjä tuli markkinoille siis oikeastaan kahta eri sävyä: 01 honey ja 02 raspberry. Vadelmaversio on valitettavasti vain kausituote ja hunaja taas jää pysyvästi kokoelmaan. Harmi, että sen piti olla noin päin. Hunajainen oli mielestäni tuoksultaan "ihan ok", mutta tuo vadelma taas! Ah.. makea, karkkimainen tuoksu hurmasi minut heti. 

Ja katsokaa nyt tuota pakkaustakin! Miten upealta näyttää pinkin öljyn ja kultaisen korkin yhdistelmä. Pakkaus on kauniin ylellisen näköinen, mutta toimii käytännössäkin hyvin. Suu on pakkauksessa tarpeeksi kapea, että öljyä tulee juuri sopiva määrä kerralla pullosta ulos. Yksi ihastusta aiheuttanut yksityiskohta pakkauksessa oli myös pullea, tassumainen aplikaattori, joka tuntuu ihanan pehmeältä huulilla.
Öljy itsessään muistuttaa koostumukseltaan enemmän huulikiiltoa, kuin puhdasta öljyä. Luulen, että tässä kohtaa on ajateltu hoitavuuden sijaan myös pysyvyyttä, koska tahmaisempi koostumus ei karkaa tai imeydy huulilla saman tien kuten öljymäinen koostumus tekisi. Sinänsä nimitys "huuliöljy" on vähän harhaajohtava, koska tuote muistuttaa niin paljon huulikiiltoa. Koostumus on kuitenkin kokeilemistani huulikiilloista miellyttävin: vaikka tuote pysyykin hyvin huulilla, se ei ole niin tahmaista että se perinteisen huulikiillon lailla liimaa huulia yhteen. 

Öljy myös pitää lupauksensa hoitavuudesta, eikä kuivata huulia. En kokenut tarvetta laittaa huulivoidetta lisäksi tätä käyttäessäni. Öljy imeytyy kuitenkin jonkin ajan kuluttua huulille, joten aika usein tätä pitää lisäillä.  Minua ei yleensä huulituotteiden tiheä lisäily haittaa, mutta tarkoittaahan se tietysti, että tuote kuluu myös aika nopeasti. Huolimatta pinkistä väristä pullossa öljy näyttää muuten huulilla värittömältä, eikä juurikaan tuo sävyä niille.Huuliöljyä tuli testattua eilen kunnolla baariolosuhteissa ja hyvin pärjäsi. Myös kaveri kokeili tätä ja tykkäsi. En tätä varmaan kovin usein arkena raaski käyttääkään, ettei se samantien lopu. Vaikka juuri arjen luksustuotteeksihan tämä parhaiten sopisi. :)    


Oletko myös ihastunut Clarinsin huuliöljyyn?

2 kommenttia:

  1. Tämä on kyllä mielenkiintoinen tuote, tosiaan oikea arjen pikkuluksus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Huomaan tuoksuttelevani tätä vähän väliä, niin ihana tuo tuoksu..

      Poista