Sivut

4. tammikuuta 2015

Ceridal Lipolotion eli öljy joka sopii kaikkialle

Tässä tulee nyt postaus, jota lupailin aiemmin. Aiheena on siis Ceridal Lipolotion, joka on öljy, joka sopii käytettäväksi kaikkialle iholle sekä limakalvoille. Itse olen mieltynyt öljyihin vartalon hoidossa, mutta yleisesti tykkään esimerkiksi jalkoja rasvata tuotteilla, jotka tuoksuvat. Muulle vartalolle sen sijaan en tahdo mitään voimakkaan tuoksuista ja vahvasti rasvaisen pinnan jättävää tuotetta, joten niille alueille käytän tätä. Kasvojen iholle en ole kokeillut tätä käyttää, koska tykkään niille käyttää mahdolllisimman kevyitä voiteita, mutta miksei joku kuivaihoinen voisi tätä kasvoillekin kokeilla.
Ceridal Lipolotion on minulle luottotuote, jota itsekin terveydenhoitoalalla olevana olen kuullut suositeltavan milloin mihinkin ihon tai limakalvojen vaivaan. Kyseessä on siis monikäyttöinen tuote. Öljyä voi ruiskuttaa suihkepullosta suoraan haluamaansa kohtaan tai ensin kädelle, miten minä yleensä ihoa rasvatessani teen. Öljy on koostumukseltaan kevyttä eikä jätä tahmaista tunnetta iholle, vaan enemmänkin hieman liukkaan tuntuman, joka kuitenkin häviää nopsaan kun öljy imeytyy.
Tätä voi tosiaan käyttään myös kuiville limakalvoille. Öljyä voi ruiskuttaa tai sivellä sormella flunssan tai pakkasen kuivattamille nenän limakalvoille tai esimerkiksi lääkkeen sivuvaikutuksena kuivuneille suun limakalvoille. Hyvä apu neutraali öljy on myös intiimialueen kuiville limakalvoille. Jotkut lääkärit käyttävät tätä myös gynekologisia tarkastuksia tehdessään. Ceridalia voi käyttää korvien vahatulppien ehkäisyyn ruiskuttamalla öljyä päivittäin suoraan korvakäytävään, missä öljy pehmittää vaha. Tällöin se tulee helpommin ulos korvasta, eikä muodosta kovaa tulppaa korvakäytävään. Käyttömahdollisuuksia öljyllä siis riittää.

Mitäs tämä jokapaikan öljy sitten sisältää? Tunnustan, että paljoa en INCI-listoista oikeasti tiedä ja luotankin enemmän kosmetiikan suhteen käyttökokemuksiin, kun en ole vielä juuri yliherkkyyksiin tiettyjen ainesosien suhteen törmännyt. Muistelisin kuitenkin, että yleensä lyhyet INCI-listat ovat hyvä juttu. Ceridal-öljy sisältää seuraavia ainesosia: Paraffinum Liquidum, Cyclopentasiloxane, Simomondsia Chinesis Seed Oil. Purkin tekstin mukaan öljy ei sisällä vettä, hajusteita, emulgaattoreita, säilöntä- tai väriaineita. Kuulostaa ihan hyvältä, eikö?
Ceridal Lipolotionia voi ostaa ainakin lähes kaikista apteekeista ja nettiapteekeista, joissa sen pitäisi kuulua perusvalikoimaan. Hintaa 100 ml suihkepullolla on esimerkiksi Yliopiston Apteekin verkkosivuilla 6,60 e ja 500 ml pullolla 27 e. Itse hankin öljyä jonkin verran edullisemmin TamroShopista, joka on terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisten verkkokauppa. Ceridalia myydään tosiaan kahdessa koossa: 100 ml suihkepullossa ja 500 ml täyttöpullossa. Itse ostan yleensä 500 ml täyttöpulloja, joista täydennän sitten 100 ml suihkepulloa, josta öljyä on miellyttävämpi käyttää. Toki öljyä voi käyttää suoraan 500 ml pullostakin.

Voin siis kaikesta sydämestäni suositella tätä monipuolista öljyä. Puolen litran täyttöpullo hujahtaa käytössäni nopeasti tyhjäksi ja sen sijaan, että tuskastelisin kyllästyneenä, että eikö tämä koskaan lopu, tuskastelen sitä että taasko pitää tilata uusi pullo. Vaikka tuote ei tuoksuttomuuden ja kaiken kikkailun puuttumisen vuoksi kuulu kaikkein mielenkiintoisimpiin kosmetiikkatuotteisiin, on se tuote jota olen käyttänyt monta vuotta ja käytän yhä päivittäin. Tätä voin kutsua luottotuotteekseni, jota en vaihtaisi toiseen. 

  

Oletko kokeillut Ceridal-öljyä?
     

3 kommenttia:

 1. Mä käytän tätä korviin, eikä ole vaha tukkinut korvia enää moneen vuoteen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mahtavaa et on toiminu sulla noin hyvin, tää on kyllä ihan huippu öljy!

   Poista
 2. Olen löytänyt tämän tuotteen hiljattain ja en luovu siitä.

  VastaaPoista