Sivut

21. joulukuuta 2014

Sephora instant nail polish remover for glitter

"It really is magic! Just dip your fingers into the foam: bye bye sparkles and nail polish in a snap!" eli seuraavaksi ensifiilikseni Sephoran glitterkynsilakanpoistopurkista :)

Poistettavana kynsilakkana oli edellisessä postauksessakin esiintynyt Ciaten Mineral Love, joka on siis glitterinen hiekkalakka. Hiekkalakat ovat mielestäni yksi haastavimmista kynsilakoista poistaa. Ehkä vain iso- ja runsasglitterisemmät lakat ovat haasteellisempia. Niissä lakka yleensä irtoaa hyvin, mutta glittereitä saa rapsutella erikseen kynsien pinnasta irti, kun ne eivät jää vanulappuun kiinni. Tässä lähtötilanne:

Lakkaukset ovat aika kuluneet jo, mutta runsaasti on kuitenkin vielä jäljellä. Kynsilakanpoistopurkissa on keskellä karhunkieltä muistuttava hankaussieni, jota vasten itsepäisiä glittereitä on tarkoitus hangata, jotta ne irtoaisivat. Muuten purkki toimii kuten muut samankaltaiset kynsilakan poistopurkit: sormea pidetään purkissa hetki ja annetaan aineen liuottaa kynsilakkaa pois ja sitten hangataan kynttä purkin reunoja vasten. Työnnän siis sormen purkkiin ja malttamattomana alan hankailemaan sitä hankaussientä vasten. Tuntuma on yhdellä sanalla kuvattuna karhea, kun hiekkalakka ja sieni taistelevat purkissa. Lopulta tunnen kuinka lakka antaa periksi ja suurin karkeus alkaa kynnestä lähteä. Kurkkaan sormea, mutta siinä on vielä jäljellä jonkin verran hienojakoisempaa glitteriä. Eikun takaisin purkkiin! Ei sormea kuitenkaan tarvitse enää kauaa purkissa pyöritellä, aika nopeasti tulee puhdasta jälkeä.
Ja ensimmäinen kynsi on valmis! Ei glitterinhippuakaan ole kynnellä jäljellä. Siihen nähden, että kynnellä oli kaksi kerrosta glitteristä hiekkalakkaa, sanoisin glitterlakanpoistopurkin hoitaneen tehtävänsä kunnialla. 

Tämä on ehdottomasti tähän mennessä tehokkain glitterlakan poistokeino, jota olen kokeillut. Olen liian laiska laittamaan sormiin joka kerta folio-kynsilakanpoistoaine-vanulappu-tuppoja ja odottelemaan, että poistoaine vaikuttaa ja toisaalta pelkkä hankailu kynsilakanpoistoaineeseen kastetuilla vanulapuilla saa aina aikaan ärtyneitä huokauksia ja kestää myös turhan kauan. Glitterlakanpoistokeinoja on kuvaillut blogissaan myös Saara Sarvas


Voin enää sanoa, että suosittelen kokeilemaan! Hintaa Sephoran purkilla oli 9,50 dollaria eli noin 7,75 euroa. En ole muilla merkeillä törmännyt vastaavaan tuotteeseen, onko teillä parempaa tietoa asiasta?

2 kommenttia: