Sivut

1. joulukuuta 2014

Marraskuun loppuneet

Marraskuussa kului loppuun aikamoinen kasa kosmetiikkaa. Osa oli täydellisiä floppeja, mutta myös uusia lemppareita löytyi. Loput olivatkin sitten jo pidemmän aikaa ja useassa sukupolvessa kylppärissä asuneita.

Dove purely pampering hand cream ei oikein käsivoiteena vakuuttanut. Tuoksu oli vaniljaisen imelä ja siihen kyllästyi nopeasti. Voide oli myös sitä kosteuttavampaa sorttia eli kesti iäisyyden imeytyä. En jaksanut käyttää tätä loppuun käsiin, joten käytin sen loppuun jalkojen rasvauksessa.

Ceridal Lipolotion on tuote jota ilman en selviäisi. Tämä sopii kaikkien mahdollisten kehossa olevien kohtien rasvaamiseen. Ei sisällä vettä, hajusteita, emulgaattoreita, säilöntä- tai väriaineita. Kuvan pullo on täyttöpullo (500 ml), käytössä minulla on pienempi pumppupullo (100 ml), jota täydennän tästä. Tätä saa muuten vain apteekista. Teen Ceridal-öljyn käytöstä ehkä oman postauksensa myöhemmin.

The Body Shop Mango Body Butter on klassikko ja kestosuosikkini TBS:n vartalovoiden joukosta. Olen säästellyt tätä pientä purkkia jo useamman vuoden, mutta nyt totesin, että pitäähän se joskus loppuun käyttää. Ikävä kyllä tulee.. Ihanan rasvainen sekä koostumukseltaan sileä vartalovoi. Ja ihanan tuoksuinen!

Eau Thermale Avéne Gentle Toner pikkupullossa (25 ml) on näyte, joita olen muutaman jo käyttänyt. Käytän erittäin harvoin kasvovettä, joten tuommoinen pieni pullo kestää käytössäni kuukausia. Avéne on myös apteekkikosmetiikkaa. Neutraali ja laadukkaan tuntuinen kasvovesi.

Neutrogena visibly clear pore & shine daily scrub on niin ikään näyte (15 ml), jonka sain I love me -messuilta. Tuoksuna on mandariini ja lime. Tuote sanoo tekevänsä ihosta näkyvästi mattaisen sekä pienentävänsä ihohuokosia. En osaa näin lyhyellä käytöllä noista ominaisuuksista sanoa, mutta iho tuntui kyllä puhtaalta ja sileältä käytön jälkeen. Kuorintavoiteessa oli paljon karkeita kuorivia rakeita, mutta hienojakoinen koostumus. Tuoksu oli minulle kuitenkin niin ehdoton ei, että en ostaisi tätä tuotetta itse. Tuoksu muistuttaa minusta hedelmäpurkkaa, joita en voi sietää.

Dermosil Facial Cleansing Oil Lingonberry oli niitä floppeja, joista mainitsin postauksen alussa. Puhdistusöljy oli kaikin puolin pettymys: huono koostumus, huono tuoksu, huono puhdistustulos. Lirumaista puhdistusöljyä oli hankala annostella kädellä kasvoihin, kun puolet valui käsien väleistä pois ennen kasvoille pääsyä. Tuote ei tuntunut puhdistavan meikkiä kovin hyvin ja jätti kasvot öljyisen tuntuisiksi. Tuoksu oli tunkkainen puolukka. Ei varmaan tarvitse sanoakaan etten ostaisi uudelleen.

Eau Thermale Avéne Thermal Spring Water eli lähdevesispray (50 ml) tuli hankittua joskus puolitoista vuotta sitten kesällä. Välillä tämä jo unohtui jonnekin, mutta nyt aktivoiduin taas sen käyttöön, kun hiukset alkoivat talven tullen sähköistyä. Tällehän on olemassa lukemattomia käyttötapoja, mutta minä olen käyttänyt sitä pääasiassa kesällä ihon raikastamiseen ja sähköisten hiusten taltuttamiseen. Aika vähällä käytöllä tämä kuitenkin on ollut, joten en varmaan viitsi ostaa uutta.

Diesel Loverdose EDP on yksi suosikkini kolmesta hajuvedestä. Tämä taitaa olla toinen tai kolmas käyttämäni pullo. Loverdose on tuoksuna makea ja täyteläinen ja siinä on lakritsinen vivahde. Aivan upea ja erikoinen tuoksu siis! Yhdistän tämän tuoksun mielessäni erityisesti juhlimiseen ja kaikkiin erikoistilanteisiin, vaikka usein sitä käytänkin ihan vain arjen piristämiseen. Tuoksu on siitä mahtava, että se voimistuu ihon lämmetessä eli kun liikun rivakammin ja alan hikoilla, tuoksu voimistuu ja peittää kaikki epämiellyttävämmät tuoksut. Kätevä ominaisuus esimerkiksi baari-iltoina. Ostan varmasti tätä lisää kunhan raaskin sen verran tuhlata.

Avon Luck for Her EDP minikokoinen näyte oli pakko mainita tässä, koska aion ostaa sen täysikokoisenakin. Ihastuin tähän päätä pahkaa, kun sain näytteen tuoksusta I love me -messuilta. Luck for Her tuoksuu makealta ja vähän vaniljaiselta. Kokonaisuudessaan todella tyttömäinen tuoksu, joka ei ällötä minua kuitenkaan vähääkään kuten tämän tyyppiset tuoksut yleensä. Olen tähän ihastunut!

Four Reasons Shaper on eräs luottohiuslakkani. Sillä saa vahvan pidon ja siinä on miellyttävä tuoksu. Tuotetta saa myös kätevässä matkakoossa (kuten tämä pullo), 100 ml kokoisena. Tuotteessa on kaikki ominaisuudet kohdallaan, paitsi hinta, jonka vuoksi en aina raaski tätä ostaa. Olen hiuslakan suhteen suurkuluttaja.

Schwarzkopf Professional BC Oil Miracle Rose Oil oli syyskuun Livboxista tullut näyte (5 ml). Öljyä käytin sekä kosteisiin hiuksiin pesun jälkeen kosteuttamaan latvoja että kuiviin hiuksiin kampauksen viimeistelyyn. Molemmissa käyttötarkoituksissa öljy toimi hyvin. Öljy tuoksuu ruusulta, mutta ei kuitenkaan häiritsevän vahvasti. Öljy oli ihanan kevyttä ja helppo käyttää. Ostaisin tätä ehkä uudelleen, jos joskus on sen verran varaa tuhlata. 

Balmi Raspberry Lip Balm oli mukava huulivoide. Tämmöinen oli pakko saada kun huomasin että on olemassa myös suoraan purkista huulille levitettäviä "pallomaisia" huulirasvoja. Tuoksu huulivoiteessa oli vähän teennäinen vadelma, mutta pidin siitä oikeastaan silti. Myös koostumus tässä oli hyvä, tarpeeksi rasvainen, mutta ei vahamainen. Kovin hoitava tämä ei kuitenkaan ole. Plussaa söpöstä purkista!

Maybelline New York Express Remover oli ensimmäinen hankkimani kynsilakanpoistopurkki. Pitkään se on kestänytkin, mutta jonkin aikaa tästä on myös irronnut kynsilakkoja poistaessa purkin mustaa sisällystä. Tästä voin syyttää kyllä vain itseäni: aloin jossain vaiheessa poistaa tällä myös glitterlakkoja ja sitä sisämateriaali ei oikein kestänyt. Muuten olen ollut tuotteeseen tyytyväinen.

Kiss Bio-Strength Nail Enamel on luultavasti vanhin kynsilakkani ja varmaan ainoa aluslakka, jota olen koskaan käyttänyt. Olen saanut tämän ehkäpä jo ala-asteella tai sitten yläasteen alussa. Tähän asti toimi myös moitteettomasti. Pitääpä pian ruveta etsimään tälle jatkajaa.

We care icon magnetic eyes liquid eyeliner loppui ihan yllättäen, ärsyttävästi juuri ennen reissuun lähtöä. Tämäkin on siis jo pitkäaikainen luottotuote, josta olen kertonut muun muassa täällä. Uuden aion hankkia, jos ei joku muu rajaustuote viettele minua USA:ssa.

Huh! Toivottavasti jaksoitte lukea tämän kilometripostauksen. Tämän ja seuraavan postauksen ajastin tulemaan ulos reissuni aikana, jotta täällä riittäisi luettavaa. :) Reissun jälkeen kirjoittelen sitten ainakin matkatuliaisista!


Mikä oli mielestäsi postauksen mielenkiintoisin tuote?  

     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti