Sivut

21. lokakuuta 2014

Ensimmäinen blogipostaus

Tässä se nyt on. Ensimmäisen blogini ihkaensimmäinen postaus. Blogini Neiti Minttukihara syntyi jatkuvasti kasvavasta innostuksestani kosmetiikkaa kohtaan. Innostus kasvoi lyhyessä ajassa niin rajähdysmäisesti, että oman blogin perustaminen alkoi houkutella, vaikken koskaan olisi voinut kuvitella sellaista perustavani. Täällä voin sitten luvan kanssa hypettää kaikkia kauniita ja hyväntuoksuisia purkkeja ja purnukoita. Joten olkaa hyvät: Neiti Minttukihara! :)

Alkuun ajattelin esitellä itselleni tärkeimpiä tuotteita eli päivittäin tai vähintään viikoittain käyttämääni kosmetiikkaa. Tällä kertaa aiheena on silmämeikkituotteet. Koen olevani kaiken kosmetiikan suhteen taidoiltani ja tiedoiltani vielä ihan lapsen kengissä, mutta jotkin tuotteet olen todennut itselleni hyvinkin toimiviksi ja niihin palaan aina uudelleen. Mukana on myös uusia ihastuksia, joihin käyttösuhde ei ole vielä kestänyt kauaa, mutta luottamus on syntynyt nopeasti.

Tässäpä olisi silmämeikkini luottotuotteet:

Kuvassa myös Idunin huippu luomivärisivellin

Ensimmäisenä esittelen ripsivärin, jota sudin ripsiini ihan kiireisimpiä aamuja lukuun ottamatta joka arkiaamu. Tuote on IsaDoran All Day Long Lash, joka on minulle uusi, mutta sitäkin ihanampi, tuttavuus. Ripseni ovat haasteelliset meikata; niitä on paljon, mutta ne ovat lyhyet, taipumattomat ja heiveröiset. Kuinkas niistä saadaan sitten pitkät ja tuuheat? Kumma kyllä juuri tällä ripsivärillä olen siinä useimmiten onnistunut. Taipuva harjasosa erottelee lyhkäiset ripseni hyvin ja väriä tulee tasaisesti joka puolelle. Väriä voi myös kerrostaa, jolloin ripsiin saa lisää volyymia. Ei tämä tietenkään täydellinen tuote ole; välillä olen onnistunut saamaan ripset myös vähän paakkuisiksi, mutta yleensä lopputulos on hyvä.

Toisena kuvassa on jo pitkään käytössäni ollut We Care Iconin Magnetic Eyes liquid eyeliner. Olen pitänyt tästä jopa enemmän kuin kehutusta Sensain rajaustussista, joka minulla oli myös jonkin aikaa käytössä. Tietysti edullisempi hintakaan ei haittaa. Linerilla saa hyvää ja kaunista jälkeä ja sitä on helppo käyttää.

IsaDora All Day Long Lash -ripsari ja We Care Icon Magnetic Eyes liquid eyeliner

Silmämeikin pohjustajista minulla on vähänlaisesti kokemusta, koska tämä Estée Lauderin Double Wear Stay-in-Place EyeShadow Base on niin riittoisa, ettei ole muille vastaaville ollut vielä tarvetta. Hankin tätä joskus siskoni suosituksesta ja hyvin on käytössä toiminut. Kokemukseni mukaan ainoa silmämeikki, jota tämä tuote ei saa pysymään paikallaan, on IsaDoran Twist-Up Eye Gloss -luomivärikynät, jotka rullautuvat jo puolen tunnin päästä luomilla. Niiden paikallaan pysyvyyteen en ole vielä keksinyt ratkaisua. Ehdotuksia?

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place EyeShadow Base

Idun Minerals Brunkulla Eyeshadow -paletti
Valitsin nämä kaksi luomiväripalettia, koska niissä on kaikki perusvärit, joilla pärjää jo silmien meikkaamisessa pitkälle. Vierastan vähän värikkäitä luomivärejä ja pidän Idunin Brunkulla-paletista, jossa kaikki sävyt ovat luonnollisia, mutta eivät suinkaan tylsiä. Paletissa kulunein nappi on vaaleanpunainen, jota käytän lähes kaikissa silmämeikeissä silmän sisäkulmassa. Vaaleanpunaisessa, vaaleanruskeassa ja kultaisessa napissa on kaunis, kultainen, kimaltava hehku, joka näyttää luomilla ihanalta. Ruskeassa napissa on myös jonkun verran kimalletta, mutta se näyttää enemmän matalta, kuin muut värit. Ruskeaa käytän arkimeikissä varjostuksiin silmän ulkonurkkaan.


Swatchit paletin sävyistä

L'oreal Paris Smoky E5
Toinen luomiväripaletti on L'orealin "smoky eyes" -meikkiin tehty paletti, jolla ei vain voi mennä vikaan. Itse sain loihdittua paletilla näyttävän ja kauniin "smoky eyes" -meikin helposti. Katselin nyt palettia tarkemmin ja huomasin, että siinä on takapuolella oikein käyttöohjekin. Olen tähän asti meikannut ihan eri tavalla kuin ohjekuvassa ja hyvältä on sekin näyttänyt. Luomivärien pigmentit ovat hyvät eivätkä ne pohjustustuotteen kanssa käytettynä juuri varise. Luottopaletti siis!Sellaista tällä kertaa, saa nähdä mitä sitten jatkossa ;)  

2 kommenttia: